Weird West PC, PS4, XBOXONE

A Prey és a Dishonored egykori alkotóinak új játéka egy western hangulatú szerepjáték lesz.

Weird West teszt

Szeretjük a vadnyugati játékokat és szeretjük a kísérteties horrort is, na de lenne akkor, ha a kettőt kereszteznénk? A Weird West a klasszikus westernek koszosképű banditáit hátborzongató szörnyetegekre és okkult mágiára cseréli.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszavesznek egy kicsit a fejlesztők és kiadók, és a korábbiakhoz képest lényegesen laposabb játékterméssel búcsúztatjuk a márciust. Lássuk, hogy mi vár ránk a következő napokban!

Íme, mit ad még az Xbox Game Pass márciusban

Március második felében snowboardra pattanhatunk, versenyautó volánja mögé ülhetünk vagy ellátogathatunk a vadnyugat egy szokatlan változatára is az Xbox Game Passnek hála.

Masszív fejlesztői bemutatón a Weird West

Kisebb halasztást követően a hónap végén végre kipróbálhatjuk a Raphael Colantonio vezetésével és volt Arkane Studios-fejlesztőkkel alapított WolfEye Games első játékát, ami most kapott egy komoly fejlesztői bemutatót.

Két hónapot csúszik a Weird West

A WolfEye Games és a Devolver Digital nemrég belengette a Weird West januári megjelenését, ám a tesztelés során bebizonyosodott, hogy egy kis munka elkél még. Emiatt két hónappal arrébb helyezték a premiert.

Már csak januárig kell várnunk a Weird Westre

Az Arkane Studiost megalapító Raphael Colantonio nemrég egy indie fejlesztőcsapatot verbuvált, és egy vadonatúj immerzív szimulátor fejlesztésébe vágott bele. A Weird West pedig már itt van a nyakunkon.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

TGA 2019: Weird West - a Prey alkotóinak új játéka

Hetekkel ezelőtt mutatkozott be az Arkane Studios korábbi elnökének új csapata, az egykori Dishonored- és Prey-fejlesztőket soraiban tudó WolfEye Studios, aminek első játéka egy western hangulatú akció-szerepjáték lesz.