Valorant PC

Képességekre és fegyverekre alapozó taktikai hero shooter a League of Legends készítőitől.
Típus:

Valorant - változik az anticheat-rendszer működése

Nem aratott osztatlan sikert a Riot azzal, mikor kiderült, hogy a Valorant csalás elleni szoftvere állandóan fut a játékosok számítógépén, még akkor is, amikor maga a játék nem. A fejlesztők most lehetővé tették az alkalmazás leállítását.

Valorant - bemutatkozik Omen

Újabb hét, újabb karakterbemutatóval jelentkezik a Riot Games komoly érdeklődésnek örvendő lövöldéje. Ezúttal a legtitokzatosabb operátor, Omen mutatja meg magát egy rövidke klip erejéig.

Valorant - később talán konzolokra is ellátogat

A Riot Games következő játéka eddig hivatalosan csak PC-re lett megerősítve, azonban a stúdió egyik rendezője egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a jövőben konzolokra és mobileszközökre is elérhető legyen az FPS-ük.

Valorant - bemutatkozik Brimstone

Habár sokan már első kézből megismerhették a Valorant hőseit, a játék karakterbemutatói mégsem állnak le. Ezúttal a csapat veteránja, Brimstone hozza a légi támogatást.

Valorant - bemutatkozik Cypher

A legszerencsésebb játékosok már javában nyüstölik a Valorant alfatesztjét, de a Riot Games ennek ellenére sem áll le a karakterbemutatókkal. Ezúttal a csapat legtitokzatosabb tagja, Cypher áll a reflektorfénybe.

Ég a Twitch a Valorant zárt bétájának startjától

Közelít az érdeklődők száma a rekorder 1,7 millió nézőhöz, amit legutóbb a Fortnite-nak sikerült produkálnia a Black Hole Eventnél. Tényleg trónfosztó lesz a League of Legends készítőinek új FPS-e?

Valorant - bemutatkozik Jett

Lassan teljes képet kapunk a Valorant hőseiről. A League of Legends fejlesztőinek legújabb játéka egy vérbeli kompetitív shooter, így elengedhetetlen lesz a gyorsaság és precízió - ez Jett specialitása.

Valorant - jövő héten indul a zárt béta

Hamarosan eljön az ideje, hogy szélesebb közönség is kipróbálhassa a Riot Games hero shooterét. A Valorant egyelőre a nyugati régiókban lesz elérhető (Európában és Amerikában is), hozzáférést pedig streamnézésen keresztül nyerhettek.

Valorant - bemutatkozik Sage

Újabb hét, újabb hőssel jelentkezik a Valorant, a League of Legends alkotóinak legújabb játéka. A különleges képességekkel rendelkező karaktereket felsorakoztató lövölde első támogató hősét azonban nem érdemes harc közben alábecsülni.

Valorant - bemutatkozik Sova

Sorra érkeznek a Valorant hőseit bemutató rövidke videoklipek. Legutóbb a csapat mesterlövészéről, Sováról hullott le a lepel, aki távcsöves puskával és egy repülő drónnal szúrja ki messziről az áldozatait.