Valorant PC

Képességekre és fegyverekre alapozó taktikai hero shooter a League of Legends készítőitől.
1593514800

Valorant - merre tovább?

A hónap elején elindult a Valorant, a Riot pedig máris a jövőbe tekint. Egy fejlesztői videóban mondják el, mire számíthatunk az elkövetkező időkben, és azt is leleplezték, miféle szezonrendszerre számíthatunk a játékban.
1591430400

Valorant - a Riot már a konzolos prototípust teszteli

A Valorant gyors, intenzív és elképesztő precizitást igénylő tűzharcai PC-re lettek megálmodva, csakúgy, mint a Counter-Strike esetében. A Riot jelenleg azt vizsgálja, hogy működhet-e mindez konzolokon is.
1591270200

Saját videómegosztót kapott a Valorant

A Valorant a zárt béta alatt brutálisat futott a Twitchen, amit részben annak is köszönhet, hogy csak streamek nézésével lehetett kulcsot nyerni hozzá. A Riot nem elégszik meg ennyivel, saját videomegosztót készíttetett a játéknak.
1591106400

Megjelent a Valorant, új látnivalókat is kaptunk

Az ígéreteknek megfelelően a mai nap folyamán élesedett a Riot Games legújabb free-to-play játéka, a Valorant, aminek az örömére most rögtön két új videót is kaptunk.
1590993000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szellősen indul a június, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mivel játszani a következő napokban! A héten élesedik egyebek mellett a Riot legújabb lövöldéje, a Valorant végleges változata is.
1590933600

Rendkívül népszerű volt a Valorant bétája

Jövő héten válik elérhetővé a Valorant végleges változata, a Riot pedig úgy gondolta, ennek apropóján összegzi a bétateszt számait. Ezzel párhuzamosan az FPS egyik új karaktere is bemutatkozott.
1590393600

Automatizálják a Valorant anticheat-rendszerét

A Valorant csalásellenes rendszerét több kritika is érte a zárt béta ideje alatt, de így is több ezer csalót bannoltak. A bétát elhagyva azonban az emberi csalóvadászokat felváltja az automata, és ezzel egy agresszívabb, széleskörűbb fellépés is.
1590084000

Valorant - kiderült, hogy mikor érkezik

Hamarosan zárja a kapuit a Valorant zárt bétája, ahova lelkes Twitch-nézéssel lehetett bekerülni. Elkeseredni azonban nem kell, ugyanis egy nagy lélegzetvétel után nyár elején érkezik is a végleges produktum.
1589397720

Valorant bétateszt

Új kihívója akadt az esportra kihegyezett online lövöldéknek. A Valorant a Counter-Strike és az Overwatch legvonzóbb elemeit ötvözi, hogy azokból valami újszerűt alkosson. A zárt béta alkalmával tettünk vele egy próbát.
1588942800

Valorant - bemutatkozik Raze

A Valorant brazil operátora nem szeret a szabályok szerint játszani: amíg mások a hagyományos fegyvereikre támaszkodnak, Raze gránátokkal, rakétákkal és egyéb robbanószerekkel okoz káoszt a pályán.