Crysis Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

A 2007-es Crysis felújított kiadása.

AAA-kategóriás lövöldén dolgozik a Crytek

Az utóbbi években nem állt jól a Crytek szénája, de úgy tűnik, hogy a Crysis Remastered és a Hunt: Showdown kellő löketet adott egy új, AAA-kategóriás FPS fejlesztéséhez.

Megjelent a Crysis Remastered, itt a launch trailer

Végre PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is megjelent a Crytek legendás lövöldéjének felújított változata. Egy látványos előzetessel készülhetünk a trópusi kalandokra és az idegenek inváziójára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a mostani hét érezhetően a klasszikus vihar előtti csend állapotára emlékeztet, azért az FPS-rajongóknak és a Nintendo Switch-tulajoknak így is bőven lesz mivel elütniük a héten a szabadidejüket.

Crysis Remastered - ilyen a konzolos ray-tracing

Amikor már azt hittük, hogy úgy fog eltelni egy nap, hogy nem érkezik semmi újdonság a hamarosan megjelenő Crysis Remasteredről, akkor a Digital Foundry előrukkolt egy új videóval, amiben a konzolos fénykövetést vizsgálják meg alaposan.

Crysis Remastered - ilyen volt, ilyen lett

Amikor a Crytek bejelentette a Crysis Remasteredöt, a játékosok - finoman is szólva - nem voltak túlzottan elragadtatva a végeredménytől. Most ezeket a rossz emlékeket szeretné a stúdió eloszlatni egy pár frissen kiadott képpel.

Ilyen gép kell a Crysis Remasteredhöz

"Na, de a Crysis el fog rajta futni?" A PC-s gamerek körében 2007 óta elterjedt szállóigét a játék újrakevert kiadása viheti tovább a jövőben. Spoiler: ennek ellenére valószínűleg a legtöbb játékosnál nem lesz vele gond.

Szeptember közepén érkezik a Crysis Remastered

A kiváltott reakciók miatt a Crysis Remastered végül csak Nintendo Switchre futott be júliusban, a többi bejelentett platformra vonatkozó megjelenési dátumára egészen mostanáig várnunk kellett.

Crysis Remastered teszt (Switch)

A rajongók felháborodása miatt a Crysis Remastered "nagygépes" verzióit elcsúsztatták, a switches változat azonban pontosan érkezett. Kamaszkora ellenére a Crysis továbbra is hardverigényes játék, így kíváncsian vártuk, hogy sikerült a port.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban sem maradunk újdonságok nélkül, igaz, ezúttal inkább a független fejlesztésű játékok kapják a főszerepet. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Crysis Remastered - így fest a Switch-port

A PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt Crysis Remastered késik, de a Switch-verzió már jövő héten élesedik. Lássuk, hogyan fest, és mit tud a Nintendo hibridkonzoljára szabott átirat!