Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.
1605037920

Íme, az Assassin's Creed: Valhalla utolsó trailere

Említettük már, hogy ma különösen sok launch trailert kaptunk? A játékmegjelenési naptárat látva ez persze egyáltalán nem meglepő, most éppen az Assassin's Creed: Valhallához tudunk egy utolsó kedvcsinálót mutatni.
1604905200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.
1604818800

Friss gameplay videón az Assassin's Creed: Valhalla

Kilencpercnyi játékmenet-felvétel érkezett az Assassin's Creed: Valhallából, amelyben a játék producere, Julien Laferriére aprólékosan körüljárja az összes részletet, amit csak tudni érdemes a játékról.
1604397600

Assassin's Creed: Valhalla - él az északi mitológia

Ha még nem untál rá az Assassin's Creed: Valhalla reklámanyagaira, akkor ezúttal Darby McDevitt narratív igazgató előadását hallgathatod meg a játék szereplőinek hitvilágáról.
1604073600

Tévéreklámmal hangolunk az új Assassin's Creedre

Az utolsó kötelező köröket futja az Assassin's Creed: Valhalla marketingkampánya, ezúttal egy rövidebb CG-előzetest tudunk mutatni nektek, amellyel valószínűleg sokat találkozunk még különféle hirdetések formájában.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1603378800

Ubisoft Connect - minden platform egy helyen

A generáció végére egyre nagyobb teret nyert a platformok közti cross-play, illetve a cross-progression. A Ubisoft Connect azért született meg, hogy a stúdió játékait a jövőben zökkenőmentesen kezelhessük, a választott platformunktól függetlenül.
1603260000

Assassin's Creed: Valhalla - ezt rejti a Season Pass

Megszokhattuk az Assassin's Creed-sorozattól, hogy ha megjelenik egy epizód, az nem tartalmaz azonnal mindent. Az Assassin's Creed: Valhalla sem szakít ezzel a hagyománnyal, fizetős és ingyenes tartalmak is várnak ránk a jövőben.
1603036800

Képeken az Assassin's Creed: Valhalla tájai

Valószínűleg senkit nem kell emlékeztetnünk arra, hogy néhány héten belül vitorlát bonthatunk a vikingek oldalán. A legfrissebb képeknek köszönhetően most megtudhatjuk azt is, hogy milyen tájakra juthatunk el így.
1602867600

Elkészült az Assassin's Creed: Valhalla

Alig egy hónap múlva boltokba kerül az Assassin's Creed: Valhalla, így igen jó hír a Ubisoft mai bejelentése: megszületett az aranylemez, a játék hivatalosan is elkészült, így csúszással már biztosan nem kell számolnunk.