Assassin's Creed: Valhalla PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A vikingek korába kalauzol el az új Assassin's Creed.
1602741600

Ilyen gép kell az Assassin's Creed: Valhalla alá

Nem egy, hanem rögtön öt konfigurációajánlást is kaptunk a közelgő Assassin's Creed: Valhalla hardverigényei kapcsán, valamint befutott még egy videó is, amelyben a fejlesztők foglalják össze mindazt, amit tudni érdemes a játékról.
1601445600

Sztorielőzetesen az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed: Valhalla legújabb előzetese ízelítőt ad nekünk az előttünk álló történetből. Megismerjük Eivor testvérét, akinek kulcsszerepe van a játék eseményeiben, és végre az asszaszinok is bemutatkoznak.
1599661140

Hamarabb érkezik az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft bejelentette, hogy az eredetileg tervezettnél hamarabb kerül boltokba az Assassin's Creed: Valhalla, a játék így az új Xboxokkal párhuzamosan rajtol majd el platformtól függetlenül.
1598785200

Újabb előzetesen az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed-sorozat legutóbbi részeiben is összeakadhattunk már különféle mitológiai lényekkel, és a most kiadott videóból kiderült: nem lesz ez másként a Vallhalla esetében sem.
1596909600

Már hallgatható az Assassin's Creed: Valhalla zenéje

Néhány hónapot még várnunk kell az Assassin's Creed: Valhalla megjelenéséig, de a játék soundtrackjével már most megkezdhetjük az alapozást. A hét számot tartogató EP-hez még egy külön előzetes is érkezett.
1595505600

Szeptemberben vetítik a második Ubisoft Forwardot

Sok játékot tartogat a Ubisoft a tarsolyában a következő konzolgenerációra, egészen meglepő volt tehát, hogy egy relatíve vérszegény összképpel zárták a Ubisoft Forward streamjét. Aggodalomra semmi ok: szeptemberben jön a duplázás.
1595494800

Egyelőre nem emel árat a Ubisoft

Az Xbox 360 és a PlayStation 3 generációja óta bevett szokás, hogy az AAA-kategóriás játékok 60 dolláros címkével kerülnek piacra. Néhányan már az áremelés felé kacsingatnak, de a Ubisoft egyelőre köti az ebet a karóhoz.
1594922400

Assassin's Creed: Valhalla - Eivor sorsa

Nem panaszkodhatnak a héten az Assassin's Creed-rajongók, hiszen megállás nélkül bombáz minket a Ubisoft videókkal, képekkel és információkkal az új résszel, az Assassin's Creed: Valhallával kapcsolatban.
1594720800

Érdekességek az Assassin's Creed: Valhalláról

Vasárnap este alaposan belenézhettünk az Assassin's Creed: Valhalla játékmenetébe, és azóta is folyamatosan érkeznek az új képek és információk a játékkal kapcsolatban. Ezeket szedtük most egy csokorba.
1594656000

Új képeken az Assassin's Creed: Valhalla

Meg szeretné még egy kicsit lovagolni a tegnap esti bemutató alatt generált felhajtást az Assassin's Creed: Valhallával kapcsolatban a Ubisoft, ezért megosztott pár vadonatúj képet a készülő játékából.