Ratchet & Clank: Rift Apart PS5

PS5-ös epizóddal jelentkezik a Ratchet & Clank.
Típus:

Ismerős arcokat vonultat fel az új Ratchet & Clank

A Ratchet & Clank: Rift Apart egyik új fegyvere, a RYNO 8, PlayStation-exkluzív játékok ikonikus tárgyait fogja átteleportálni az Insomniac Games új alkotásába - sőt, még a fejlesztők egyik korábbi címe, a Sunset Overdrive is visszaköszön majd.

Ratchet & Clank: Rift Apart teszt

Ratchet és Clank ismét visszatértek, hogy egy őrült interdimenzionális kaland során végre nyakon csípjék Dr. Nefarioust. Nem kis falat ez a küldetés, de szerencsére a duó segítségére siet egy-két újdonsült jóbarát is.

Nem foglal majd sok helyet az új Ratchet & Clank

Az előzetes információk szerint nem a Ratchet & Clank: Rift Apart miatt kell majd kitakarítanunk a PlayStation 5-ünk SSD-jét, az Insomniac Games fejlesztése ugyanis kifejezetten csínján bánik a gigabájtokkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.

Ratchet & Clank: Rift Apart - a sztoriról röviden

Folytatódik Zurkon Jr. videósorozata, amely a Ratchet & Clank: Rift Apartot mutatja be különböző aspektusokból. Most épp a játék története van terítéken - velős összefoglalót kapunk, mint mindig!

Ratchet & Clank: Rift Apart - fókuszban a felfedezés

Folytatódik a nemrég megkezdett videósorozat a Ratchet & Clank: Rift Apartról, a fegyverek után ezúttal a játék különböző bolygóiról, illetve azoknak a felfedezéséről nyilatkozik egy pár sort Zurkon Junior.

Ratchet & Clank: Rift Apart - fegyverek és mozgás

Rohamosan közeledik a PlayStation 5-exkluzív kaland, a Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenése, amiből most egy friss előzetes érkezett. Az új trailerben Zurkon Junior mesél egy keveset a fegyverekről és a közlekedésről.

Friss látnivalókon a Ratchet & Clank: Rift Apart

Tegnap felkerült az internetre egy-két hosszabb Ratchet & Clank: Rift Apart-videó, amivel párhuzamosan az Insomniac Games szintén megosztott egy pár elképesztően látványos screenshotot a PS5-exkluzív címből.

Friss képeken a Ratchet & Clank: Rift Apart

Befutott pár elképesztően látványos screenshot a heti State of Play sztárjáról, a Ratchet & Clank: Rift Apartról, amik közelebbről engednek betekintést abba, hogy milyen elképesztő munkát végett a látványt illetően az Insomniac Games.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.