Ratchet & Clank: Rift Apart PS5

PS5-ös epizóddal jelentkezik a Ratchet & Clank.
1623056880

Nem foglal majd sok helyet az új Ratchet & Clank

Az előzetes információk szerint nem a Ratchet & Clank: Rift Apart miatt kell majd kitakarítanunk a PlayStation 5-ünk SSD-jét, az Insomniac Games fejlesztése ugyanis kifejezetten csínján bánik a gigabájtokkal.
1623045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.
1621970640

Ratchet & Clank: Rift Apart - a sztoriról röviden

Folytatódik Zurkon Jr. videósorozata, amely a Ratchet & Clank: Rift Apartot mutatja be különböző aspektusokból. Most épp a játék története van terítéken - velős összefoglalót kapunk, mint mindig!
1621533600

Ratchet & Clank: Rift Apart - fókuszban a felfedezés

Folytatódik a nemrég megkezdett videósorozat a Ratchet & Clank: Rift Apartról, a fegyverek után ezúttal a játék különböző bolygóiról, illetve azoknak a felfedezéséről nyilatkozik egy pár sort Zurkon Junior.
1621404000

Ratchet & Clank: Rift Apart - fegyverek és mozgás

Rohamosan közeledik a PlayStation 5-exkluzív kaland, a Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenése, amiből most egy friss előzetes érkezett. Az új trailerben Zurkon Junior mesél egy keveset a fegyverekről és a közlekedésről.
1620916200

Friss látnivalókon a Ratchet & Clank: Rift Apart

Tegnap felkerült az internetre egy-két hosszabb Ratchet & Clank: Rift Apart-videó, amivel párhuzamosan az Insomniac Games szintén megosztott egy pár elképesztően látványos screenshotot a PS5-exkluzív címből.
1619884800

Friss képeken a Ratchet & Clank: Rift Apart

Befutott pár elképesztően látványos screenshot a heti State of Play sztárjáról, a Ratchet & Clank: Rift Apartról, amik közelebbről engednek betekintést abba, hogy milyen elképesztő munkát végett a látványt illetően az Insomniac Games.
1619762400

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.
1619449200

Az új Ratchet & Clankről szól a heti State of Play

Csütörtök este 11 órakor egy újabb State of Play-műsorral készül a Sony. Ezúttal a júniusban debütáló Ratchet & Clank: Rift Apart kapja majd a főszerepet, de bemutatkozik ezenkívül még két titokzatos indie cím is.
1613386800

Új Ratchet & Clank-animációs film érkezett

Bármiféle előzetes bejelentés nélkül, gyakorlatilag a derült égből érkezett a Ratchet & Clank: Life of Pie. Az abszolút hivatalos, licencelt animációs film a játékoktól teljesen független sztorit mesél el.