Ratchet & Clank: Rift Apart PS5

PS5-ös epizóddal jelentkezik a Ratchet & Clank.
1626523200

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.
1626084000

Brit toplista: újra élen a Ratchet & Clank

Miután két héten át egy golfozó, olasz vízvezetékszerelő érdekelte legjobban a briteket, a múlt héten ismét az interdimenzionális lombax ült vissza a trónra az Egyesült Királyság dobozos játékeladási toplistáján.
1624867200

Brit toplista: az élen kezdett az új Mario Golf

Véget ért a Ratchet & Clank: Rift Apart uralma a brit játékeladási toplistán, az Insomniac PlayStation 5-exkluzív slágerjátékát a Mario Golf: Super Rush és a FIFA 21 is maga mögé tudta utasítani.
1624258800

Brit toplista: Ratchet és Clank megállíthatatlan

Ritkán látunk olyat, hogy egy játék jobban fogy a második héten, mint a premier időszakában, de a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében pontosan ez történt. A PS5 legújabb exkluzívja bebetonozta magát a brit toplista élére.
1623952800

Ratchet & Clank: Rift Apart - traileren a fotómód

Habár általában az adott játék megjelenése előtt szokták reklámozni a készítők a beépített fotómódot, valamiért a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében erre csak most került sor. De hát ahogy a mondás is tartja: jobb később, mint soha!
1623663000

Brit toplista: élre tört a Ratchet & Clank: Rift Apart

A dimenziókapuk megnyíltak, és míg az új Ratchet & Clank-játékot a dobogó legtetejére, addig mindenki mást hátra repítettek a dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista aktuális emelvényén.
1623348000

Launch traileren a Ratchet & Clank: Rift Apart

Holnap megnyílnak a dimenziók közti kapuk, és végre fejest ugorhatnak a PS5-tulajok Ratchet és Clank legújabb kalandjába. A megjelenést megünnepelve most a launch traileren kívül még egy aranyos kis reklámfilm is érkezett.
1623247200

Nem hajtották túl az új Ratchet & Clank fejlesztőit

Általános alapigazság, hogy akit folyton túlóráztatnak, az hamar kiég, a crunch azonban mégis bevett szokás a játékiparban. Szerencsére a Ratchet & Clank: Rift Apart fejlesztőit nem hajtották túl, ennek pedig meg is lett az eredménye.
1623162600

Ismerős arcokat vonultat fel az új Ratchet & Clank

A Ratchet & Clank: Rift Apart egyik új fegyvere, a RYNO 8, PlayStation-exkluzív játékok ikonikus tárgyait fogja átteleportálni az Insomniac Games új alkotásába - sőt, még a fejlesztők egyik korábbi címe, a Sunset Overdrive is visszaköszön majd.
1623160800

Ratchet & Clank: Rift Apart teszt

Ratchet és Clank ismét visszatértek, hogy egy őrült interdimenzionális kaland során végre nyakon csípjék Dr. Nefarioust. Nem kis falat ez a küldetés, de szerencsére a duó segítségére siet egy-két újdonsült jóbarát is.