Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 23.
  • Toplista
Link másolása
A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

A Sony ugyanis a múlt héten piacra dobott egy új PlayStation 5-kiszerelést, amely a Horizon: Forbidden West társaságában kínálja a konzolt. Ez érthető okokból nagy népszerűségre tett szert, így a játék eladásai 94 százalékkal lőttek ki, ami elég volt ahhoz, hogy átvegye az első helyezést a Nintendo Switch Sportstól.

A Nintendo sportjátéka így a második lett, míg a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lecsúszott a harmadik helyre. Az új PlayStation 5-készletekből más Sony-címek is profitáltak, a Gran Turismo 7 a tizedik, a Ratchet & Clank: Rift Apart a tizenötödik helyre tört előre. A múlt héten egyetlen (dobozos) újoncunk volt, a Vampire: The Masquerade - Swansongnak azonban csak a huszadik helyre futotta.

1. Horizon: Forbidden West
2. Nintendo Switch Sports
3. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Pokémon Legends: Arceus
6. Minecraft (Switch)
7. Grand Theft Auto V
8. FIFA 22
9. Animal Crossing: New Horizons
10. Gran Turismo 7

2.
2.
DarkCrash
#1: Vedd meg. Ne zsidóskodjál :D
1.
1.
crytek
Csak vegyék meg minél többen, annál előbb dobják be a ps plusba

#2: Felesleges lépés és indokolatlan pénzkidobás volna. Kb olyan lenne mint mindig fizetni buszjegyért mikor a bérletet ingyen adja a cég...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...