Far Cry 6 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Far Cry-sorozat.

Brit toplista: csak a második lett a Far Cry 6

Habár a múlt hetet (is) alaposan megszórták játékpremierekkel a kiadók, egyik újonc sem tudta megdönteni az aktuális FIFA-epizód uralmát. Még a Far Cry 6-nak is csak egy második helyre futotta.

Dicsekvős traileren a Far Cry 6

Habár a Far Cry 6 nem tért le a Ubisoft jól ismert formulájáról, a kritikusok konszenzusa szerint mégis egy jól összerakott, izgalmas kaland kerekedett belőle. A mai trailer azt igazolja, hogy sikernek láthatóan a stúdió is igazán örül.

Far Cry 6 teszt

A Far Cry-sorozat új felvonásában a kubai ihletésű, mesés Yarára vezet utunk. Az ország elnökének frissen megválasztott Antón Castillo ultranacionalista diktatúrát épít, nekünk pedig a lázadók élén a megbuktatása lesz a feladatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, ezen a héten is lesz miből válogatnunk, ha játszanivalót keresünk. Szokásunknak megfelelően most is listába szedtük az elkövetkező napok újdonságait.

Far Cry 6 - fuss, Chicharrón!

Egy kellően őrületes reklámvideóval jelentkezett a Far Cry 6. A főszerepbe ezúttal Dani Rojas hűséges társa, a bátor kakas, Chicharrón került, aki hétköznapi madár létére sem könnyíti majd meg a helyi milícia dolgát.

Far Cry 6 - csak PC-n lesz ray tracing

A Ubisoft tegnap megerősítette, hogy a Far Cry 6 PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en nem fogja támogatni a valós idejű sugárkövetést, azaz a ray tracing technológiát. Cserébe viszont kapunk stabil 4K-s felbontást, 60 fps mellett.

Far Cry 6 - Giancarlo Esposito mesél az alapokról

Olyan élőszereplős kedvcsinálókat kapott a Far Cry 6, amelyekben a játék főgonoszát alakító Giancarlo Esposito mutatja be az új felvonás legfontosabb alapjait, legyen szó a fegyverfejlesztésről vagy a harcrendszerről.

Far Cry 6 - ezt tudja majd az AMD kártyáival

Újabb hangulatfokozót kapott a Far Cry 6. Ezúttal a PC-s verzió került terítékre, ami az AMD videokártyáinak képességeit igyekszik majd jobban kiaknázni. Az új videó azt mutatja be, mi mindenre számíthatnak azok, akiknek fontos a látvány.

Far Cry 6 - mi vár ránk a premier után?

Még meg sem jelent a Far Cry 6, a Ubisoft azonban már jó előre felsorakoztatta a megjelenés után érkező ingyenes tartalmi frissítéseket és a szezonbérlet extráit. Lássuk, hogy milyen őrültségek várnak ránk a jövőben!

Minden, amit a Far Cry 6-ról tudni érdemes

Egy újabb kiadós előzetessel jelentkezett a Far Cry 6. A bő hatperces videó alaposan kitér a játék legfőbb részleteire, hogy tisztában legyünk vele, milyen lehetőségeket kínál Dani Rojas gerilla-hadjárata.