Warhammer 40.000: Darktide PC, XSX

A Vermintide készítői a Warhammer 40K-univerzumban is próbát tesznek.

Warhammer Warhammer hátán - lássuk a Warhammer Skulls bejelentéseit!

Tegnap este vetítették le a Warhamer Skulls műsorát, amelyben az aktuálisan futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok kapták a főszerepet.

Idén is visszatér a Warhammer Skulls adása

Egy bő hét múlva kezdetét veszi a Warhammer Skulls eseménysorozata. A rendezvény első napját idén is egy nagyszabású élő adás indítja, melynek során helyzetjelentést kapunk a hamarosan érkező Warhammer-játékokról.

Dátumot kapott a Warhammer 40.000: Darktide

A Warhammer: Vermintide alkotói a Warhammer 40.000 univerzumában is próbát tesznek a Darktide-dal. A négyfős kooperatív lövölde tavaly már nem tudott megjelenni, de ma végre megkapta az új dátumát.

Új kiadói részleget alapított a Tencent

A Tencent Games tovább fejlődik, és egy új kiadói divíziót nevez ki az általa támogatott, magas minőségű játékok felügyelőjének. A jövőben sokat hallhatjuk majd a Level Infinite nevet.

A Warhammer 40.000: Darktide sem jelenik meg idén

A koronavírus-járvány a Fatshark terveinek is betett, a csapat ezért úgy döntött, hogy csak jövő tavasszal küldi boltokba a Warhammer 40.000 világában játszódó kooperatív akciójátékot.

Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.

TGA 2020: Traileren a Warhammer 40.000: Darktide

A Fatshark idén jelentette be, hogy a Vermintide-játékok sikerein felbuzdulva a Warhammer 40.000 univerzumában is kipróbálja magát. Ma új trailert kaptunk a Darktide-hoz.

Warhammer 40K: Darktide - a Vermintide alkotóitól

A Warhammer fantasy világában játszódó Vermintide alkotói ezúttal a negyvenegyedik millenniumban tesznek próbát egy újabb kooperatív játékkal. Bemutatkozott a Darktide.