Call of Duty: Vanguard PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz.
1634234940

Felsorakoznak a Call of Duty: Vanguard zombijai

A Battlefield-rajongók mellett a Call of Duty szerelmesei is örülhetnek némi friss látnivalónak, ma mutatkozott be ugyanis a legújabb epizód, a Vanguard zombimódja. Csekkoljátok az első trailert!
1634202000

Új anti-cheat rendszert kapnak a Call of Duty-játékok

A legtöbb multiplayer játék örökös rákfenéjét képezik a csalók, akik folyamatos fegyverkezési versenyben vannak a fejlesztőkkel. Az Activision most egy új, szigorú csalásellenes rendszert tervez bevezetni több Call of Duty-játékba is.
1634122800

Call of Duty: Vanguard - az írók trilógiát terveznek

A Call of Duty: Vanguard fiktív sztorimódja elmeséli, hogyan jött létre a világ első különleges alakulata. Érdemes lesz megbarátkoznunk a játék főszereplőivel, hiszen könnyen meglehet, hogy évekkel később is viszontlátjuk majd őket.
1633969852

Sztorielőzetest kapott a Call of Duty: Vanguard

Történetmesélő előzetessel jelentkezett a novemberi játékfelhozatal egyik biztos pontja, a Call of Duty-sorozat következő felvonása, a második világháborús Vanguard. A kedvcsináló a főbb szereplőkre koncentrál.
1632146417

Tovább tart a Call of Duty: Vanguard bétája

Az eredeti menetrend szerint tegnap kellett volna lezárulnia a Call of Duty: Vanguard nyílt bétájának, de a Sledgehammer Games úgy döntött, két extra nappal tolja meg a lövölde próbaidejét, így még van időtök bezsebelni a bétával járó ajándékokat.
1631797200

Képregény is érkezik a Call of Duty: Vanguard mellé

A Call of Duty: Vanguard szereplői a szokásosnál is több figyelmet kapnak majd, mind a kampányban, mind pedig a többjátékos módban. A Sledgehammer még egy képregénnyel is megtámogatja a játékban feltűnő hősöket.
1631560980

Call of Duty: Vanguard próbakör

Kipróbáltuk a Call of Duty: Vanguard egyelőre csak PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön bemutatkozott multiplayer bétáját, és az eddigi tapasztalataink alapján nem igazán vagyunk elégedettek a látottakkal.
1631037816

Call of Duty: Vanguard - bemutatkozott a multiplayer

A Call of Duty: Vanguard legutóbbi előzetese az egyjátékos sztorimódot, vele együtt pedig a második világháború borzalmait helyezte fókuszba, ma azonban a többjátékos mód és a vele járó féktelen őrület kapta a főszerepet.
1630152600

Call of Duty: Vanguard - nézzünk bele az alfába!

Javában zajlik a legújabb Call of Duty alfatesztje, amelyhez kizárólag a PlayStation-tulajok férhetnek hozzá. A többiek gameplay-felvételekkel vigasztalódhatnak, lássuk, hogy milyen az új Champion Hill!
1629917400

GC 2021: Mozgás közben a Call of Duty: Vanguard

Természetesen az új Call of Duty-epizód is jelen volt a ma esti gamescomos nyitóbulin, aminek az egyik Sztálingrádban játszódó küldetéséről leshettünk meg egy meglehetősen tartalmas játékmenet-felvételt.