Call of Duty: Vanguard PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz.
1651763016

Activision: a második világháborús körítés miatt teljesített gyengén a Vanguard

Már az Activision sem titkolja, hogy a Call of Duty: Vanguard jócskán a várakozások alatt teljesített. A kiadó szerint részben a második világháborús téma okolható az érdeklődés megcsappanásáért.
1651166305

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.
1650994672

Elvesztette a játékosai harmadát az Activision

Az Activision az elmúlt években kasszát robbantott a battle pass-rendszerre átálló Call of Duty-sorozattal és az őrülten népszerű Warzone-nal, az utóbbi hónapokban azonban alaposan megcsappant az aktív játékosok létszáma.
1650613510

Call of Duty: Warzone - Godzilla és King Kong összecsap

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone következő szezonja, ami április 27-én rajtol majd el. A szokásos újdonságok mellett kapunk egy időszakos eseményt is.
1649919188

Godzilla is beköszön a Warzone új szezonjában?

Befutott a Call of Duty: Vanguard és a Warzone harmadik szezonjának első kedvcsinálója, amiből kiderül, hogy miután a nácik sikeresen a világra eresztették a Nebula kísérleti gázt, valami nagyobbat is felébresztettek.
1647889024

Frissítve: Warzone - átalakul Rebirth Island

Jókora változtatásokra számíthatnak a napokban a Call of Duty: Warzone játékosai. A hírek szerint a battle royale-játék kisebb, pörgősebb pályája, a Rebirth Island hamarosan komoly ráncfelvarrást kap.
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1645196400

A hétvégén ingyen DLC-vel várnak a CoD-játékok

Az Activision szeretné megköszönni a Call of Duty: Vanguard és a Warzone játékosainak, hogy türelmesek voltak a legutóbbi, elhalasztott szezonnal, ezért a hétvégén egy ingyenes bundle-t kínál nekik beszerzésre.
1644516420

Microsoft: multiplatform marad a Call of Duty

Az üzlet méretét tekintve nem olyan meglepő, hogy még mindig érzékeny téma az Activision Blizzard felvásárlása, ezért a Microsoft minden korábbinál egyértelműen kijelentette: a Call of Duty multiplatform cím marad.
1644393616

Call of Duty - készüljünk a vegyi hadviselésre!

Befutott a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone második szezonját beharangozó kedvcsináló, miközben az is kiderült, mi mindent kínál majd a következő évad.