Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Final Fantasy spin-offot hegeszt a Team Ninja

Kiadós trailert kapott a Stranger of Paradise

A Nioh-játékok alkotóinak Final Fantasy spin-offja egyre közelebb van a megjelenéshez, és most egy új előzetesben alaposabban is megismerhetjük a Jack Garlandra váró kalandokat.

Friss képeken a Stranger of Paradise

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin márciusi premierére készülve egy újabb adag képpel lepett meg bennünket a Square Enix. Lássuk, hogyan fest majd a nagymúltú JRPG-sorozat különös spin-offja!

A Team Ninjánál folytatja a Bloodborne producere

Masaaki Yamagiwa még februárban hagyta el a Sonyt, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy hová igazolt: a jövőben a Nioh-t és a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint is jegyző Team Ninjánál folytatja a karrierjét.

Márciusban jön a Stranger of Paradise

A Tokyo Game Show-n jelentette be a Square Enix és a Nioh-sorozatért is felelős Team Ninja, hogy a Final Fantasy-sorozat mellékága, a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin jövő márciusban debütál majd.

Ezzel készül a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Az idei Tokyo Game Show szeptember végén esedékes, és a kisebb-nagyobb kiadók mellett a Square Enix is részt fog venni rajta. Egy tucat játékkal készülnek, most konkretizálták, hogy melyekkel.

Kitolják a Final Fantasy Origin próbaidőszakát

Várható volt, hogy a Square Enix a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin próbaidőszakának meghosszabbításáról dönt, miután a játék demója játszhatatlan volt az első napokban.

E3 2021: Hibás az új Final Fantasy-demó - frissítve!

Tegnap megerősítették a pletykákat, és bemutatkozott a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, amely egy, a Team Ninja fejlesztésében készülő Final Fantasy-mellékág lesz. Noha kaptunk hozzá demót is, ez egyelőre nem működik.

E3 2021: Spin-off játékot kap a Final Fantasy-széria

A Square Enix is egy különleges bejelentéssel zárta az idei E3-as műsorát, ugyanis bemutatta a Team Ninja gondozásában készülő Final Fantasy spin-off játékot, a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint.