Stranger of Paradise - így működik a harcrendszer

  • Írta: szlav
  • 2022. január 26.
  • Videó
Link másolása
A Team Ninja Final Fantasy spin-offja jócskán eltér majd a JRPG-sorozat korábbi részeitől - le sem tagadhatná, hogy a Nioh alkotói dolgoztak rajta. A játék új harcrendszerét mutatja be a legújabb előzetes.

A minap befutott a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin legfrissebb sztorielőzetese, de egy másik trailerrel is készült a Square és a Team Ninja csapata. Ez a kedvcsináló elsősorban a játék harcrendszerére fókuszál, amivel mindenképp érdemes megbarátkoznunk, hiszen a Nioh és a Souls-széria elemeit ötvözi. A kimért csapások és a szokatlanul halálos ellenfelek komoly kihívást jelentenek majd Jacknek és bandájának, akik a szörnyetegek feje felett lebegő break gauge eltüntetésével végezhetik ki azokat - ez elsőre a Sekiro harcrendszerére emlékeztethet bennünket.

Habár Jack egyszerű kardforgatóként kezdi a kalandját, a történet során számos irányba fejleszthetjük majd a karakterünket. Később egyetlen gombnyomással váltogathatunk majd a különféle kasztok képességei közt - ez teszi igazán változatossá hősünk arzenálját. A fejlesztési rendszert kiegészítő lootszerzés mellett szó esett még az online kooperatív módról is. Bármelyik sztoriküldetésre magunkkal hívhatjuk két másik barátunkat, de találhatunk majd olyan dugeonöket is, amelyeket a fejlesztők kimondottan a csapatos játékra találták ki.

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin március 18-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Shao Kahn
Ha olyan lesz, mint a Star Wars Fallen Order, akkor jöhet. Az az egyetlen Soulslike játék amit végig tudtam vinni, de csak azért, mert enyhítettek benne a nehézségen és szabályokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...