Marvel's Midnight Suns PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Körökre osztott taktikai játék az XCOM-csapattól.

Friss és ropogós előzetesen a Marvel's Midnight Suns

Ebben az újabb trailer-ben abba nyerhetünk betekintést, hogyan harcolnak a Marvel hősei, illetve hogyan néz ki egy küzdelem a Midnight Suns világában.

Marvel's Midnight Suns - üdv a főhadiszálláson!

Közeleg a Marvel's Midnight Suns megjelenési dátuma, ezzel együtt pedig egyre több látnivalóval kényesztetik el a fejlesztők a rajongókat. Most a játékbeli főhadiszállásunkat nézhetjük meg közelebbről.

Szellemlovas is beköszön a Marvel's Midnight Suns legújabb előzetesében

Folytatódik a Marvel's Midnight Suns karaktereit bemutató videósorozat, ezúttal a Szellemlovassal ismerkedhetünk meg közelebbről.

Ezt hozza majd a Marvel's Midnight Suns Season Passe

Habár az alapjáték még meg sem jelent, a kiadó már a Season Passt promózza a legújabb videójában. Egy rég látott karakter is színre lép majd benne.

Marvel's Midnight Suns - Nico is színre lép

A Marvel's Midnight Suns megjelenése felé masírozva lassan fény derül a szuperhősgárda összes tagjára. Ezúttal a sötét erővel bíró boszorkány, Nico Minoru mutatja be a képességeit.

Íme, a Marvel's Midnight Suns gépigénye

A Marvel's Midnight Suns fejlesztői gondoltak a PC-s játékosokra is, és jóval a megjelenés előtt közzétették a hivatalos gépigényét a játéknak.

Penge is beköszön a Marvel's Midnight Sunsban

Mindenki kedvenc vámpírvadásza, Penge is szerepelni fog a Marvel's Midnight Sunsban, mégpedig egy igen hasznos karakterként.

Marvel's Midnight Suns - lássuk, hogy harcol Magik!

Tovább zakatol a Marvel's Midnight Suns marketinggépezete, ezúttal Magik kerül a középpontba egy kiadós gameplay videóban.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

Lássuk, milyen bejelentéseket hozott a Disney & Marvel Games Showcase!

Tegnap este a D23 expó apropóján megtartották az első Disney & Marvel Games Showcase-t, amelyen a Disney és a kötelékébe tartozó cégek mutatták be a videojátékaikat. Összefoglalónk következik.