Wolfenstein

A Wolfenstein sorozat legújabb darabja forradalmian új grafikai megoldásokkal a Raven Software műhelyéből. A projekt korábban Castle Wolfenstein néven volt ismert.

E3 2009: Kiállítás utáni videóbokréta

Az elmúlt napok szegényesek voltak trailerek terén, de mára mindenki kipihente magát - újabb videók kerültek fel az internetre, amelyeket most meg is osztunk veletek!

E3 2009: Újabb videócsokor a kiállításról

Nem számoltam, hányadik összeállításnál járunk, azt viszont biztosra veszem, hogy volt eddig is néznivalótok. Ha végeztetek, itt az újabb adag!

E3 2009: Az Activision felhozatala

Az Activision nyilvánosságra hozta, hogy melyik játékokat mutatja be a jövő héten kezdődő Electronic Entertainment Expo-n, vagyis az E3-on.

Wolfenstein - A kezdeteket bemutató mozgókép

Megérkezett a legújabb Wolfenstein játék kezdő videója, amely a hangulatát tekintve nagyszerűre sikerült, reméljük, hogy a játék is hasonlóan jó lesz.

Wolfenstein trailertrió múlt hétről

Még a múlt héten érkezett három videó az Activision - Raven égisze alatt készülő új Wolfensteinből. A mozgóképek egy-egy ellenféltípust mutatnak be.

Friss képek a kedd délutáni sziesztához

Vadi új képek érkeztek! Van Battlefield 1943, Bad Company 2, Call of Juarez, DiRT 2, Operation Flashpoint 2, Wolfenstein, meg minden más!

GDC 2009: Itt az ötödik nagy screenshot adag

Bad Company 2, Huxley, Mass Effect 2, Prototype, Ride to Hell, Tenchu, Wolfenstein, és még sok más egyenesen a Game Developers Conference-ről!

GDC 2009: A harmadik nagy adag screenshot

Egy GDC-s képet se hagyunk elkallódni! A harmadik adagban van Americas Army, inFamous, RUSE, Saboteur, Split Second, Wolfenstein, és sok más is!

Wolfenstein - Befutott az első ingame mozgókép

Mozgóképet eddig nem láthattunk a Wolfenstein című multiplatform játékból, ám most itt van, megérkezett, bárki szemügyre veheti.

Kiszivárgott képek a Wolfenstein multijáról

Huszonkét darab screenshot szivárgott ki a készülőfélben lévő új generációs Wolfenstein-játékról, amelyek a program többjátékos módját mutatják be.