Wolfenstein

A Wolfenstein sorozat legújabb darabja forradalmian új grafikai megoldásokkal a Raven Software műhelyéből. A projekt korábban Castle Wolfenstein néven volt ismert.

Hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplista, melyből kiderül, hogy a G-Force című animációs film alapján készült játék meglepően jól szerepelt.

Nyerj eredeti, PS3-as Wolfenstein játékot!

Legújabb nyereményjátékunkban a BSC jóvoltából két darab eredeti, Playstation 3-as Wolfenstein játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

Wolfenstein

Ó, a Black Sun! A Harmadik Birodalom csodafegyvere, egy míves energiaforrás, ami megváltoztathatja a II. világháború végkimenetelét, a hozzá tartozó, ősi medál, a Thule segítségével átléphetünk egy párhuzamos dimenzióba, ahol természetfeletti képességeket alkalmazva kenhetjük el az okkultista tudományokhoz folyamadó nácik száját. Mindez ismét B.J. Blazkowitz-ra, azaz Ránk hárul. Minden FPS ősatyja, a Wolfenstein hét év után visszatért!

Wolfenstein - Újabb gameplay pillanatok

Az Activision felügyelete alatt készül a Wolfenstein, amely kapcsán most egy újabb kedvcsináló videó érkezett. A megjelenésig sem kell már sokat várni.

Csütörtök reggeli trailer-összeállítás

Komoly előzetes mennyiség érkezett a minap, javarészt a San Diego-i Comic-conról: van egy olyan érzésünk, hogy nem ez lesz az egyetlen összeállítás.

Csúszik a Wolfenstein megjelenése

Szép is lett volna, ha időben megjelenik a régóta várt új Wolfenstein, ám a minap egy kisebb csúszásról értesítettek bennünket a készítők.

A Bethesda kezében az id Software

A Betheasda anyavállalata, a ZeniMax Media felvásárolta az id Software céget, így az ő kezükbe kerültek az ígéretesnek tűnő játékok kiadatási jogai.

Két új előzetes érkezett a Wolfensteinről

Két új trailer tekinthető meg az augusztusban boltokba kerülő Wolfensteinről. A népszerű sorozat új részére ezúttal sem lehet panasz, betegebb lesz, mint valaha!

Wolfenstein - Mozgásban a halálosztó Assassin

Hamarosan a boltok polcaira kerül a legújabb Wolfenstein, amely kapcsán érdemes megismerni az ellenfeleket is. Most bemutatkozik a halálos Assassin.