Wolfenstein

A Wolfenstein sorozat legújabb darabja forradalmian új grafikai megoldásokkal a Raven Software műhelyéből. A projekt korábban Castle Wolfenstein néven volt ismert.

Infómorzsák az új Wolfenstein játékról

Az e havi GameInformer néhány információt tartogat a Raven Software legújabb, Wolfenstein játékával kapcsolatban. Lássuk, mik is ezek!

DS-exkluzív lövöldén dolgozik az id Software

Az id Software mobil- és kézikonzoljátékokkal foglalkozó részlege új játékon dolgozik: az anyag FPS lesz és sokban fog hasonlítani a Wolfensteinre.

Kényszerpihenőn a Return to Castle Wolf film

Veszélyben a Return to Castle Wolfenstein film, ugyanis Roger Avary akadémia díjas író is beállt a sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírók sorába.

Vadonat új címen dolgozik az id Software

Végre-valahára ténylegesen saját projekt fejlesztésébe kezdett a Quake- és a Doom-játékokat is jegyző csapat, az id Software.

Készülőben az új Wolfenstein játék

A mai naptól fogva már egészen biztosra vehető, hogy a Raven Softwarenél jelenleg is az új Wolfenstein játék munkálatai folynak.

"A Wolfenstein 2 újradefiniálja az FPS műfaját!"

Az új kiválóságok (Gears of War, Prey) mindig üdítően hatnak a hatalmas játéktömegben, azonban mi mindig jobban értékeltük, ha régebbi akciók folytatásáról hallhattunk.

Tölthető az első Castle Wolfenstein-trailer

Az egyik játékkiállításon zárt ajtók mögött mutattak be egy Castle Wolfenstein-trailert, melynek kézikamerás felvételét most tőlünk is letölthetitek!

Romero bácsi cégének Slipgate Ironworks a neve

Január végén számoltunk be Nektek arról, hogy a Doom- és Quake-játékok atyja, John Romero eddig névtelen csapatával egy új MMO-gammán dolgozik.