Wolfenstein

A Wolfenstein sorozat legújabb darabja forradalmian új grafikai megoldásokkal a Raven Software műhelyéből. A projekt korábban Castle Wolfenstein néven volt ismert.

Galériafrissítés ebéd utáni ejtőzéshez

Battlestations: Pacific, Fallout 3 DLC, Tropico 3, Wolfenstein, X-Men, és még sok más finomság az ebéd utáni ejtőzéshez. Tessék végignézni mindet!

Miért is készül sokáig az új Wolfenstein?

A 1Up csapata meglátogatta a fejlesztőket és arról faggatta őket, hogy miért is készül ilyen sokáig az új Wolfenstain játék, holott már 2005-ben bejelentették.

Nem lesz Hitler az új Wolfenstein játékban

Nem rúghatjuk majd fenékbe Hitlert az új Wolfenstein játékban. A hírt már az id Software vezető grafikusa, Kevin Cloud is megerősítette.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

Wolfenstein - új képek és trailer a Quakeconról

Új kedvcsinálók érkeztek a nemrég bejelentett Wolfensteinből, amelyeken láthatjuk játékbeli ellenfeleink egy kis részét és egy mágia által tépett város utcáit.

Wolfenstein

A Wolfenstein-saga visszatér! Az Activison az idei E3-at látta legmegfelelőbb időpontnak, hogy végre véget vessen a találgatásoknak és konkrét tényekkel álljon elő a legenda legújabb részével kapcsolatban, hiszen készültéről ugyan tudtunk, ám a több éves conceptek elég kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy az érdeklődést fenntartsák. De nemrégiben megtört a jég, a név nem veszett el, tökéletes kezekben van a Raven Software-nél, és az id Tech4 grafikus engine-jével megtámogatva vissza fog térni a köztudatba. Okkultista németek, soha nem látott titokzatos képességek, egy komor, háború sújtotta város színhely gyanánt. B. J. Blazkowicz nem megy még nyugdíjba.

Wolfenstein premier ma éjszaka itt, a GK-n

Ma éjszaka lehull a lepel a Wolfenstein eddig féltve őrzött részleteiről, köszönhetően Zoennek, a mi szeretnivaló szélhámos gamerünknek.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: A negyedik videócsokor

Ma is rengeteg friss videót nézhettek meg a tegnapi eseményről, valamint néhány játék első előzetese is megtekinthető, mint pl. a Wolfenstein vagy az I Am Alive.

Wolfenstein - az első képek

A tegnapi bejelentés után megérkeztek az első képek is a Raven Software által fejlesztett Wolfenstein játékról, amely PC, PS3 és X360 platformokra készül.