Wolfenstein

A Wolfenstein sorozat legújabb darabja forradalmian új grafikai megoldásokkal a Raven Software műhelyéből. A projekt korábban Castle Wolfenstein néven volt ismert.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1586939400

Társasjátékot kap a Wolfenstein

A lengyel Archon Studio Kickstartert indított azért, hogy megvalósítsák a Wolfenstein-társasjátékötletüket. Egy ilyen népszerű franchise-nál valószínűleg nem csoda, hogy pikk-pakk a többszörösét összeszedték a kitűzött célnak.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1430823626

Az id már 1995-ben fizetett volna a modokért

Miután a Steamen gyorsan megbuktak a fizetős modok, az id Software egykori fenegyereke, John Romero is elárult pár kulisszatitkot a témáról. A csapat már húsz éve fontolgatta, hogy anyagilag is támogatnák a moddereket.
1372327250

Todd Hollenshead elhagyta az id Software-t

A Bethesda megerősítette, hogy Todd Hollenshead tizenhét év után kilépett az id Software-től. Az egykori elnök személyes okokra hivatkozva hagyta ott a Doom, a Wolfenstein és a Rage fejlesztőcsapatát.
1366272000

Új teaser érkezett a Bethesdától

Befutott a második teaser anyag a Bethesda új projektjéből, ami természetesen ezúttal is nagyon rövid, de mégis rengeteg találgatásra ad okot. Ennek látszólag egyáltalán nincs köze a Wolfensteinhez.
1366130962

Valamit teasel a Bethesda

A Bethesda rövid teasert tett közzé, a Vine-anyagon szögesdrót és egy forgó Bach-lemez látható. Bármi is legyen az, biztosan nem Fallout-folytatás lesz, ez már kiderült a vállalat marketingfejesétől.
1361196000

John Romero a Square Enixszel tárgyal?

"Elkallódott játékfejlesztők" rovatunk aktuális szereplője John Romero, akiről az a hír járja, hogy a Square Enixszel tárgyal valamiről. Persze ez önmagában nem jelent semmit, Romero azért visszatérésére kíváncsiak lennénk.
1360238448

A ZeniMax Sweden készíti az új Wolfensteint?

Mint ismert, a korábbi Machine Gamest még 2011-ben felvásárolta a Bethesda anyavállalata, a ZeniMax. A stúdiónál dolgozó zeneszerző önéletrajzából kiderül, hogy a srácok nagy eséllyel az új Wolfensteinen dolgoznak.
1351873827

A Ponyvaregény írója jegyzi a Wolfenstein-filmet

Nem, nem Quentin Tarantinóról van szó, "csupán" Roger Averyről, aki bejelentkezett rendezőként és íróként a készülő Wolfenstein-mozifilmre. Az úriember volt a Ponyvaregény és a Becstelen Brigantyk társírója is, szóval konyít valamit a szakmához. Jó kezekben az id FPS-ének filmváltozata?