Kirby and the Forgotten Land SW

Kirby egy letűnt civilizáció fejtörőkkel teli romjai között indul kalandra.
1647846000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a következő napokban talán kevésbé tempósan érkeznek majd a friss címek, így is akad olyan játék, amire érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk!
1646762400

Áttekintő előzetesen a Kirby and the Forgotten Land

A Kirby and the Forgotten Landben Kirby váratlanul egy sosem látott világban találja magát. Ha hozzá hasonlóan te is el vagy kicsit veszve azt illetően, hogy mi vár rád a játékban, az új áttekintő előzetes pont neked szól.
1646323200

Frissítve: Demót kapott az új Kirby-játék

Na, az ilyen meglepetéseket már szeretjük! A Nintendo bármiféle előzetes beharangozás nélkül élérhetővé tette a Kirby and the Forgotten Land demóját, amelyet akár kooperatív módban is végigjátszhatunk.
1644487200

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.
1643032853

Lebukott a következő Kirby-játék?

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a márciusban megjelenő Kirby and the Forgotten Land lesz a széria egyetlen új epizódja, a Nintendo Dream japán magazin ugyanis leleplezhette az idén harmincadik születésnapját ünneplő sorozat másik új játékát is.
1641999600

Márciusban jön a Kirby and the Forgotten Land

Kirby idén új kalandra indul, méghozzá egy olyan különös vidékre, ahol egy letűnt civilizáció maradványait visszahódította a természet. Az új előzetes kíséretében a pontos megjelenési dátumra is fény derült.
1632465000

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.