Brit toplista: Tiny Tina nem bírt Kirbyvel

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 28.
  • Toplista
Link másolása
Akad pár érdekesség a legutóbbi friss toplistán, elvégre több új megjelenésünk is volt az elmúlt héten. Meglepetés: a Ghostwire: Tokyo még a legjobb tíz közé sem fért be, a Kirby viszont lenyomta Tiny Tina önálló kalandját.

Élen nyitott a Kirby and the Forgotten Land a brit játékeladási toplistán, az új rész ráadásul kifejezetten jól szerepelt: az eddigi legjobb nyitányt produkálta a Kirby-játékok között, és már az összeladását tekintve is az ötödik a sorozatban. (Ehhez persze hozzátartozik, hogy a Kirby relatíve kicsi franchise a Nintendo többi sorozatához képest.)

A Tiny Tina's Wonderlands így csak a második lett, és ehhez sem kellett sokat letennie az asztalra: habár a brit toplista csak a dobozos eladásokat számlálja, márpedig a digitális piac egyre erősödik, így is meglepő, hogy a Borderlands 3 eladásainak mindössze a 10 százalékát hozta Tiny Tina önálló kalandja. A Ghostwire: Tokyo még gyengébben kezdett, és csak a tizenegyedik lett.

Ami a lista többi részét illeti, a harmadik helyezettünk az Elden Ring lett:

  1. Kirby and the Forgotten Land
  2. Tiny Tina's Wonderlands
  3. Elden Ring
  4. Gran Turismo 7
  5. Pokémon Legends: Arceus
  6. FIFA 22
  7. New Super Mario Bros U. Deluxe
  8. WWE 2K22
  9. Horizon: Forbidden West
  10. Mario Kart 8 Deluxe
2.
2.
GMatyi
#1: Én, amint lesz steamre. Tiny Tina karakterét eléggé eltalálták, főleg az egyik legjobb szinkronszínész adja a hangját neki
1.
1.
Ooorky
Van aki még megveszi a gearbox szemetét?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...