Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Felújított kiadást kapott a GTA-trilógia.
1640176800

GTA Trilogy - ajándékot kapnak a PC-s játékosok

A Rockstar bejelentette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s vásárlói egy ingyenjátékot is behúzhatnak a jövő hónap elejéig. A játékosok öt cím közül választhatnak.
1639987200

Brit toplista: a szokásos slágerjátékok az élen

Miután nem igazán volt jelentős megjelenés mostanában, a legutóbbi brit toplista sem okozott meglepetéseket: az élbolyban a szokásos slágercímek feszítenek, és a PS5-játékok is belehúztak.
1639321740

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition teszt

Bár a mobilos fejlesztőcsapatot ismerve aggodalomra adott okot a felújított GTA-trilógia bejelentése, azért titkon reménykedtünk, hogy korrekt újrakevert kiadásokat kapunk. Nem így lett.
1638345600

Megérkezett a GTA-kollekció következő javítása

Befutott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition második nagyobb javítása, amely több mint száz bugot gyomlál ki a kollekcióból. Ezzel együtt kiderült, hogy csúsznak a dobozos változatok.
1637391600

Visszahozza a Rockstar az eredeti GTA-trilógiát

Szörnyű állapotban jelent meg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, ezt pedig végre belátta a Rockstar Games is. A stúdió elnézést kért a játékosoktól, és visszahozza a digitális boltokból eltüntetett eredeti verziókat.
1636963200

Újra elérhető a GTA-kollekció PC-s változata

Az egész hétvégén át tartó huzavona után a Rocktar nemrég újra elérhetővé tette a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s változatát. A fejlesztőcég azt ígérte, hogy folytatja a teljesítmény csiszolását a platformon.
1636909200

Újra a Hot Coffee kísérti a Rockstart?

Noha a Rockstar Games Launcher már elérhető, a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s változata továbbra sem játszható - a Rockstar szerint ki kell szedni belőle néhány fájlt, aminek nem lenne helye a játékban.
1636718400

GTA Trilogy - leállították a PC-s verzió árusítását

Tegnap este "karbantartás miatt" leállt a Rockstar Games Launcher, a fejlesztőcég pedig azóta dolgozik a szolgáltatás helyreállításán. Mindezt úgy, hogy épp most jelent meg a felújított GTA-trilógia, aminek egyelőre szüneteltetik az árusítását.
1636540304

Kiszivárgott felvételeken a GTA Trilogy

Holnap jelenik meg, de egy előzetest leszámítva a Rockstar még mindig nem mutatott gameplay felvételeket a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionről. De van, aki már játszik a játékkal, így kiszivárogtak az első videóanyagok.
1636354800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.