Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Felújított kiadást kapott a GTA-trilógia.
1636291835

GTA Trilogy - így fest Nintendo Switchen

Hiába láthattuk már mozgás közben a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont, a játék Nintendo Switchre tervezett kiadásáról eddig még nem kaptunk látnivalót. A Rockstar Games végre pótolta ezt a hiányosságot is.
1634905819

Frissítve: Novemberben jön a felújított GTA Trilogy

A Rockstar megnyitotta a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition előrendelését, ez pedig azt is jelenti, hogy nem csak azt tudjuk, mennyibe fog kerülni a játék, de az is kiderült, mikor jelennek meg a digitális és fizikai verziók.
1634371200

GTA-trilógia - újdonságok és gépigény

Felújított kiadásban tér vissza a GTA III, a Vice City és a San Andreas. Hivatalos forrásból továbbra is keveset tudunk a csomagról, most azonban kiszivárgott néhány részlet a grafikai újításokról, a gépigényről és az achievementekről.
1633964409

Nagyon drága lehet majd a felújított GTA-trilógia

A Base.com áruházlánc honlapján már fogadják a múlt héten bejelentett Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition előrendeléseit, amiből az is kiderült, hogy platformtól függetlenül elég borsos árcetlit kapott a felújított kollekció.
1633712040

Megerősítették: felújított kiadást kap a GTA-trilógia

A Rockstar nem sokkal ezelőtt hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, valóban készül a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. A kollekció legtöbb platformon még idén meg fog jelenni.
1633586400

Újabb jelek árulkodnak a GTA-trilógia felújításáról

Lényegében nyílt titokként kezelhetjük, hogy a PS2-éra Grand Theft Auto-játékai remasterelt formában térnek vissza: a Rockstar Games Launcherből már a hivatalos logókat és az achievementek ikonjait is kitúrták a felhasználók.
1633086000

Úgy tűnik, nincs messze a felújított GTA-trilógia

A korábbi szóbeszédek után Dél-Korea korhatár-besorolásokért felelős szervezete is hozzátette a magáét a felújított GTA-trilógiáról szóló hírekhez: úgy tűnik, jön a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, és már nincs is messze.
1628784000

Felújított Grand Theft Auto-epizódok érkezhetnek?

Egy megbízható forrás állítása szerint a Rockstar Games a Grand Theft Auto V: Enhanced Edition fejlesztése mellett már nagyban dolgozik a Grand Theft Auto III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas újrakeverésén is.