Mario Strikers: Battle League SW

Mario és barátai Switchen is a focipályára lépnek.

114 millió eladott egységnél jár a Nintendo Switch

A Nintendo közzétette a legutóbbi pénzügyi jelentését, ebből derült ki, hogy a Switch eladásai mára átlépték a 114 millió egységet.

The Super Mario Bros. Movie - íme, az első teaser!

Ma este a korábbi ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Super Mario-film első teaser trailere, egyúttal pedig a premierdátumra is fény derült.

Már nem kell sokat várni a Mario-film első teaserére

Hamarosan belenézhetünk az új Mario-filmbe: a New York-i Comic-Con apropóján teszik majd közzé az adaptáció első teaser trailerét.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

Mario Strikers: Battle Leauge - érkezik az első ingyenes frissítés

A futballistának állt Mario és társai napokon belül új csapattagokat köszönthetnek: Daisy hercegnő és Shy Guy sem szeretne kimaradni a labdakergetős, extrém mókából.

Brit toplista: élen rajtolt a Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Miután nem igazán voltak dobozos megjelenések a közelmúltban, a Fire Emblem Warriors: Three Hopes könnyedén behúzta az aranyérmet a legutóbbi toplistán.

Mario Strikers: Battle League teszt

Mario-fanként mindenki örülhet neki, hogy kedvenc vízvezeték-szerelőnk igazi sportember, így a tenisz és a golf után ismét visszatért a focihoz, mely során remek látvány, parádés hangulat és meglepően kevés tartalom vár ránk.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Látványos megjelenések híján a brit eladási toplistán sem történt sok változás, a Horizon: Forbidden West kényelmesen vihette haza az aranyérmet.

Brit toplista: élen kezdett a Mario Strikers: Battle League

Két nagyobb megjelenésünk is volt a múlt héten, így a brit toplista élbolyában is történt némi változás. Végül a Mario Strikers: Battle League lett az elmúlt napok legjobbja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kezdetét veszi az E3 nélküli E3-időszak, azonban a bejelentésözön mellett is lesz mivel játszanunk. Lássuk a következő napok felhozatalát!