Nézzük, hogyan összegezte a Nintendo az utóbbi negyedévet!

Link másolása
A Nintendo berkeiben nem unatkoznak: megosztották a legkeresettebb játékok listáját és az eladási statisztikákat is.

Bár a közelmúltban a Nintendo legnagyobb dobása a Pokémon: Scarlet & Violet volt, azért akadnak még itt említésre méltó címek. A játékfejlesztő és konzolgyártó cég jelentése szerint a Splatoon 3-ból 10,13 millió darabot adtak el a 2022 szeptemberi megjelenése óta. Ezzel némileg megközelítette a Pokemon: Let's Go Pikachu & Eevee 15,07 millióját. Már csak négy játékkal kell előrébb férkőznie ahhoz, hogy betörjön a top 10-be és ezzel elődjét, a Splatoon 2-t is megelőzze.

Emellett úgy néz ki, hogy a játékosok körében népszerű volt a digitális sport is, ugyanis a Nintendo Switch Sports tekintélyes 8,61 millió eladott darabszámmal büszkélkedhet. Ezzel a hihetetlen adattal közvetlenül a 20 legjobban fogyó Switch-játék toplistájára is felkerült. 

Összegezve: a Nintendónak Switchen is számos olyan játéka van, amely többmilliós eladási példányszámmal rendelkezik. Ezek közül pedig a legfrissebbek a Pokémon: Scarlet & Violet, a Xenoblade Chronicles 3, a Mario Strikers: Battle League, Kirby and the Forgotten Land és a Pokémon Legends: Arceus, akik 2022-től gazdagítják a fejlesztő hírnevét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...