Xenoblade Chronicles 3 SW

Az első két epizód jövőjét összefonó harmadik felvonás.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

Xenoblade Chronicles 3 teszt

A Switch történetének talán eddigi leggrandiózusabb címét kaptuk meg a Xenoblade Chronicles 3 képében, mely majd' minden téren többet nyújt az előző részekhez képest. De vajon tényleg közel hibátlan lenne?

Amerikai toplista: tarolt a MultiVersus

Újabb számszerű bizonyítékot kaptunk arra, hogy mennyire népszerű a MultiVersus: az amerikai toplistán az élen kezdett a játék, még az abszolút favorit Elden Ringet is maga mögé szorította.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nem ígérkezik túl erősnek a hónap vége, nézzük meg milyen játékmegjelenésekre és filmpremierekre számíthatunk a következő napokban!

Elmélyülhettünk a Xenoblade Chronicles 3-ban, és bemutatkozott a szezonbérlet is

A Nintendo egy huszonöt perces műsort szánt a Xenoblade Chronicles következő részének, amelyben alaposan megismerhettük a játék elemeit, és a szezonbérletről is lerántották a leplet.

Saját Nintendo Directet kap a Xenoblade Chronicles 3

Hamarosan újabb Nintendo Direct érkezik, melyben a nemsokára megjelenő Xenoblade Chronicles 3 kapja majd a főszerepet.

Előrehozták a Xenoblade Chronicles 3 megjelenését

A februári Nintendo Direct záróbejelentése a Xenoblade Chronicles harmadik része volt, amit akkor szeptemberre ígértek. Most kiderült, hogy a Monolith Soft hamarabb elkészül vele.

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.