The Last of Us (mulitplayer standalone projekt) PS5

Multiplayeres mellékág a The Last of Us-sorozathoz.

Megvan, ki játssza Abby-t a The Last of Us második évadában

Craig Mazin showrunner egy interjúban erősítette meg, hogy kiosztották Abby szerepét a The Last of Us második szezonjában. Ha figyelünk az apró jelekre, talán kiderülhet, hogy melyik színésznőről van szó.

Bajban van a The Last of Us multis mellékága

A Naughty Dog régóta készíti a The Last of Us-franchise multiplayeres standalon spin-offját, a játék azonban nem vett részt a PlayStation Showcase adásán. Úgy tűnik, közel sem megy simán a fejlesztés.

SGF 2023: Nézd vissza a PlayStation Showcase-t + összefoglaló a bejelentésekről

A nyári játékkonferenciák sorát a Sony rúgja be: ma este 22 órától kezdetét veszi a PlayStation Showcase, amit élőben követhettek nálunk. Az egy órás műsorban a közeljövő PlayStation- (és PC)-játékai mutatkoznak be.

Megvan az idei PlayStation Showcase dátuma

A Sony ledobta a bombát, ők nyitják a nyári játékbemutatók sorát, elvégre már a jövő héten esedékes lesz a PlayStation Showcase 2023. A legfrissebb bejelentésekért mindenképp érdemes lesz követni az eseményt.

Rekordot döntött a The Last of Us fináléja

Joel és Ellie nehéz és viszontagságos útjának végére rengetegen voltak kíváncsiak. A tengerentúlon a The Last of Us évadzárója 8,2 millió nézőt szólított meg, amely a sorozat új nézettségi rekordja lett.

Nem a The Last of Us 3 lesz a Naughty Dog következő játéka

Hiába szeretnék nagyon a rajongók, ráadásul a HBO sorozatának köszönhetően talán soha nem volt még ekkora hype a frencsájz körül, a Naughty Dog egyelőre a fiókban tartja a The Last of Us: Part III-at.

Korábban érkezik a The Last of Us következő epizódja

Mivel a premier ütközne a Super Bowl mérkőzésével, az HBO úgy döntött, hogy előrébb hozza a The Last of Us-sorozat következő részét. Egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az epizódhoz.

Frissítve: Folytatódik a The Last of Us, de több évadot tervez a sorozat showrunnere

Habár az ígéretek szerint az első évad lefedi majd az eredeti The Last of Us történetét, Craig Mazin ennél jóval többre vágyik. A sorozat fejese szerint legalább két évadra lesz szükség aThe Last of Us: Part II feldolgozásához.

Nem készül több Uncharted-játék a Naughty Dognál, a The Last of Us folytatása is kérdéses

Neil Druckmann, a Naughty Dog vezetője egy interjúban osztotta meg a stúdió terveit a legnépszerűbb franchise-aival kapcsolatban.

GK Podcast: The Last of Us pilot kibeszélő

Hatalmas sikerrel érkezett meg az HBO The Last of Us-sorozatának első epizódja. Naná, hogy mi sem hagyhattunk szó nélkül egy ilyen premiert.