Need for Speed: Unbound PC, PS5, XSX

Rövid kihagyás után újra visszatér a Need for Speed.
1665502429

Need for Speed: Unbound - így fest majd a gameplay

A bemutatkozó előzetes után ma végre láthattunk pár snittet a Need for Speed: Unbound éles játékmenetéről, és megtudhattunk egy igazi érdekességet a játék rajzszerű effektjeiről is.
1665416672

Hamarosan új előzetes érkezik a Need for Speed: Unboundhoz

Csupán néhány napja leplezték le hivatalosan a Need for Speed: Unboundot, az EA marketingcsapata sorról sorra dobálja az új információkat a játékról. Holnap is érkezik egy előzetes a játékhoz.
1665136800

Így fest a Need for Speed: Unbound teljes autólistája

A Hondáktól és Nissanoktól kezdve a Porschékig és McLarenekig, elég szép autólistát vonultat fel a Need for Speed: Unbound. Ti melyik verdával hódítjátok majd meg az utcákat?
1665070140

Megérkezett a Need for Speed: Unbound első trailere

A korábbi ígéreteknek megfelelően ma délután befutott a Need for Speed: Unbound első trailere, és ezzel formálisan is bemutatkozott a régóta pletykált versenyjáték.
1665036000

Kiszivárgott képeken a Need for Speed: Unbound

Nem úszta meg újabb szivárgások nélkül a ma délután bemutatkozó Nedd for Speed: Unbound. Az idő előtt kikerült képeken láthatjuk a versenyjáték új, animeszerű látványvilágát.
1664949600

Most már biztos, hogy csütörtök délután mutatkozik be a Need for Speed: Unbound

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy egy harmadik bemutatója is lesz a héten: csütörtök délután bemutatkozik végre a Need for Speed: Unbound!
1664860860

Frissítve: Hamarosan bemutatkozhat a Need for Speed: Unbound

A legutóbbi pletykák szerint egy-két héten belül bemutatkozhat az új Need for Speed; az EA-nek már nincs sok ideje a marketingre, hiszen decemberi megjelenéssel számol.
1661580000

Szivárog az új Need for Speed

A hivatalos bejelentés ugyan továbbra is várat magára, az interneten már utat talált magának egy rövidebb klip az új Need for Speedből. Némi rossz hír azonban, hogy a szóbeszéd szerint késhet egy keveset a játék.
1652371087

Az EA egyesítette a Criteriont és a Codemasters Cheshire-t

Az Electronic Arts egy valódi szupercsapatot képez a Need for Speed visszatérésére. A következő epizódot fejlesztő Criterion egyesült a Codemasters Cheshire csapatával.
1649353259

Ejtheti az előző generációt az új Need for Speed

Pár év pihenő után idén ősszel végre visszatérhet a Need for Speed-sorozat, ezúttal ismét a Burnout-sorozatot jegyző Criterion Games garázsából kigördülve. A pletykák szerint azonban az előző generáció játékosai lemaradhatnak a mókáról.