Az EA egyesítette a Criteriont és a Codemasters Cheshire-t

  • Írta: szlav
  • 2022. május 12.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts egy valódi szupercsapatot képez a Need for Speed visszatérésére. A következő epizódot fejlesztő Criterion egyesült a Codemasters Cheshire csapatával.

Nem a mobilos Need for Speed szivárgása volt az egyetlen Need for Speed-hír a mai napra. A tavaly óta az Electronic Arts malmát taposó Codemasters megerősítette, hogy a kiadó egyesítette a stúdió északnyugati csapatát, a Codemasters Cheshire-t a tőlük eddig teljesen független Criterion Games brigádjával. Habár az egyesült stúdió dolgozói a későbbiekben is a saját irodáikból dolgoznak, a veterán versenyjátékfejlesztők projektjei mostantól közösek lesznek.

Nyilvánvaló, hogy az Electronic Arts célja ezzel az, hogy egy olyan erős és tapasztalt fejlesztőstúdiót hozzon létre, amely szilárd kézzel igazgathatja majd a Need for Speed-sorozat jövőjét. A hosszú múltra visszatekintő, de a legutóbbi epizódokkal középszerű eredményeket produkáló széria most készülő részét eddig is a Burnout-játékokról, illetve a Hot Pursuit és a Most Wanted rebootjairól ismert Criterion tervezte - reméljük, hogy a Codies-csapat közreműködésével egy igazán nagyszerű új címet kapunk idén ősszel!

2.
2.
Zisten
Ha nem tévedek, akkor oda kerültek az anno felvásárolt "Evolution Studios" tagjai is. Szóval talán nincs veszve minden. :) Persze ahhoz engedni is kell, hogy alkossanak. DriveClub fajta esőt azóta se láttunk sehol. Pedig az a játék csak a PS4 eleje volt.
1.
1.
crytek
Várom a "csodát" bár nagy jövőt nem josólok neki. Csinálnak a nfs-ből is egy unalmas gridet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...