Az EA egyesítette a Criteriont és a Codemasters Cheshire-t

  • Írta: szlav
  • 2022. május 12.
  • Biznisz
Az Electronic Arts egy valódi szupercsapatot képez a Need for Speed visszatérésére. A következő epizódot fejlesztő Criterion egyesült a Codemasters Cheshire csapatával.

Nem a mobilos Need for Speed szivárgása volt az egyetlen Need for Speed-hír a mai napra. A tavaly óta az Electronic Arts malmát taposó Codemasters megerősítette, hogy a kiadó egyesítette a stúdió északnyugati csapatát, a Codemasters Cheshire-t a tőlük eddig teljesen független Criterion Games brigádjával. Habár az egyesült stúdió dolgozói a későbbiekben is a saját irodáikból dolgoznak, a veterán versenyjátékfejlesztők projektjei mostantól közösek lesznek.

Nyilvánvaló, hogy az Electronic Arts célja ezzel az, hogy egy olyan erős és tapasztalt fejlesztőstúdiót hozzon létre, amely szilárd kézzel igazgathatja majd a Need for Speed-sorozat jövőjét. A hosszú múltra visszatekintő, de a legutóbbi epizódokkal középszerű eredményeket produkáló széria most készülő részét eddig is a Burnout-játékokról, illetve a Hot Pursuit és a Most Wanted rebootjairól ismert Criterion tervezte - reméljük, hogy a Codies-csapat közreműködésével egy igazán nagyszerű új címet kapunk idén ősszel!

4.
4.
Robertóóó1998
Eddig is döglődött már ez a sorozat, most pedig megkapta az utolsó szöget is a koporsóba...
2.
2.
Zisten
Ha nem tévedek, akkor oda kerültek az anno felvásárolt "Evolution Studios" tagjai is. Szóval talán nincs veszve minden. :) Persze ahhoz engedni is kell, hogy alkossanak. DriveClub fajta esőt azóta se láttunk sehol. Pedig az a játék csak a PS4 eleje volt.
1.
1.
crytek
Várom a "csodát" bár nagy jövőt nem josólok neki. Csinálnak a nfs-ből is egy unalmas gridet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...