Iron Man (EA Motive)

1712739659

Az EA Motive önálló csapattal segíti az új Battlefield fejlesztését

Egy új csapatot alapítottak a Motive Studios berkein belül, amit a Dead Space-remake rendezői vezetnek majd. Feladatuk a DICE-szal karöltve a Battlefield-sorozat egyengetése lesz. Eközben a Marvel's Iron Man fejlesztése is zavartalanul halad tovább.
1710871200

Az EA-hez igazolt Connie Booth

A PlayStation meghatározó alakja 34 év után tavaly ősszel távozott, most pedig az Electronic Arts-nál kapott munkát, ráadásul igencsak fontos stúdiók és címek fejeseként kezdi itt a pályafutását.
1709380191

Ne féljünk, nincs veszélyben a Star Wars Jedi harmadik része

Az elbocsájtási hullám elérte az Electronic Arts stúdióit is, ennek pedig számos készülőben lévő projekt látta a kárát. Jó hír viszont, hogy a Star Wars Jedi-trilógia zárófejezete továbbra is készül, ahogy a szuperhősös Marvel-játékok is.
1698321600

Képregényíró dolgozik az EA Vasember-játékán

Bizakodásra adhat okot, hogy a Motive stúdiónál készülő Iron Man-játék egyik írója Ryan North, akit olyan képregényekből ismerhetünk, mint a jelenleg futó Fantasztikus négyes vagy az Unbeatable Squirrel Girl.
1697814001

Már előgyártási fázisban van az EA Motive Iron Man-játéka

A Dead Space remake-jének fejlesztője elárulta, hol tartanak most a tavaly bejelentett Iron Man-játék munkálatai. Most már azt is tudjuk, hogy az Unreal Engine 5 erejére hagyatkozik az akció-kaland.
1667240877

Három Marvel-játékra kötött szerződést az Electronic Arts

A nemrég bejelentett Vasember-játék csak az első olyan szuperhősös cím lesz a három közül, amelyek felett az Electronic Arts stúdiói bábáskodhatnak.
1664197800

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.
1663691869

Hivatalos: Iron Man-játékon dolgozik az EA Motive

Az EA Motive hivatalosan is bejelentette, hogy a Marvellel közösen együttműködve egy új, single playerre kihegyezett akció-kalandjátékot készít a Vasember alapján.