Diablo II: Lord of Destruction

A Lord of Destruction kiegészítő tovább csiszolja az egyébként is ragyogó gyémántot. Egy teljesen új fejezettel, két új animációval, két kiváló karakterosztállyal és ezer meg ezer más holmival teszi fel a koronát a Diablo 2-re.
1572530400

A Diablo II stílusára hajaz majd a Diablo IV?

Hamarosan bejelentésözönt zúdít ránk a Blizzard, addig azonban a pletykáké és a szivárgásoké a főszerep. Ha hihetünk a Redditen felbukkant infóknak, szeretni fogják a rajongók az új Diablót.
1571814017

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.
1551110427

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.
1550066422

Idén nem lesz nagyobb Blizzard-megjelenés

Az Activision Blizzard is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a kiadó CFO-ja, Dennis Durkin megerősítette, hogy idén gyengébb teljesítményre számítanak a Blizzardtól, a stúdiónak ugyanis nem lesz nagyobb megjelenése.
1547204442

Mike Morhaime végleg otthagyja a Blizzardot

Mike Morhaime, a Blizzard egyik alapítója még októberben jelentette be, hogy lemond a cég vezetéséről, a háttérben maradva viszont stratégiai tanácsaival továbbra is segítieni fogja a csapat munkáját. Azonban most már ennek is vége.
1542628816

A Diablo alkotója ostorozza a Blizzardot

David Brevik egyike volt az 1996-os Diablo designereinek, és noha már nincs a cégnél, a feleségével közös livestreamben azzal vádolja a Blizzardot, hogy jobban törődik a profittal, mint a saját dolgozóival.
1537610457

Animációs Diablo-sorozatot készít a Netflix?

A Variety számolt be róla, hogy a Boom! Studios nevű képregénykiadó alapítója, Andrew Crosby egy később törölt Twitter-üzenetben erősítette meg, a Blizzarddal és a Netflixszel közösen egy animációs Diablo-sorozaton dolgoznak.
1509975026

Ne várjunk a Warcraft 3 és a Diablo 2 remake-ekre

A StarCraft felújított változatának megjelenése után ismét megerősödtek azok a hangok, miszerint felújított kiadást kaphat a Diablo második és a Warcraft harmadik része. A Blizzard azonban leszögezte, egyelőre biztos nem számíthatunk ilyesmire.
1502800328

A Blizzard visszahozta a Battle.net nevet

A Blizzard ismét megváltoztatta saját kliensprogramjának nevét, így visszatér a jól bevált Battle.net elnevezés. Nem véletlenül: évek óta ezt használták a rajongók, a márciusi váltásnak nem sok értelme volt.
1490373000

Elbúcsúztunk a Battle.net márkanévtől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.