Half-Life 2: Episode Two

A korábban már megjelent Episode One folytatásnak szánják. Megjelenés: 2007 tél.
Típus: Expanzió, FPS

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

Tudjuk mivel játszottál az elmúlt 15 évben!

15 év a játékiparban nagyon hosszú idő. Amikor ma mindenki várja az újabbnál újabb, elképesztő grafikájú FPS-t, belegondoltatok mi volt ezek előtt 15 éve?

Gabe Newell szereti a Wii-t

A Valve egyik fejesének, Gabe Newell-nek meglehetősen jó véleménye van a Nintendo új konzoljáról, a Wii-ről - sokkal jobb, mint a PS3-ról vagy az X360-ról.

Pár hetet késni fog a PS3-as Orange Box

Aki esetleg PlayStation 3-ra tervezte beszerezni a Half-Life 2: Orange Box-ot, pár hetet várni kénytelen, ugyanis a készítők szerint a PS3-as változat nem jelenik meg időben.

A Valve-nál tilos játszani a BioShockkal

A Valve srácait is elkapta a BioShock-láz, a cég a fejesei azonban megtiltották nekik, hogy játszanak a játékkal - no persze nem féltékenységből.

GC 2007: Half-Life 2: The Orange Box videó

Gondolom a Half-Life 2 Episode Two-t is úgy várja mindenki, mint a Call of Duty 4-et, legalábbis aki szereti ezt a műfajt. Nos, most ebből kaptunk némi étvágygerjesztőt.

Videó az elkövetkezendő Valve játékokról

Friss montázsvideót kaptunk, melyben azért egy-két jelenet már ismerős lehet, láthattuk korábban. Azonban van pár snitt, ami teljesen új.

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!