Half-Life 2: Episode Two

A korábban már megjelent Episode One folytatásnak szánják. Megjelenés: 2007 tél.
Típus: Expanzió, FPS

Half Life 2: Episode 3 lehet a Valve meglepetése

Röviddel azután, hogy a Valve lemondta a Portal 2 E3-as bemutatóját, egy titokzatos kép kezdett el keringeni a neten, mely gyanúba helyezi az Episode 3-mat.

Valve: szeretnénk, ha nyíltabb lenne a PS3

A Valve szerint a Playstation 3-nak inkább nyitottabbnak kéne lennie, mint egy Macnek, ahelyett, hogy zártabb, mint például egy Nintentdo Gamecube.

Hétfőn élesítik a Steam új verzióját

A felújított Steam bétája már hónapok óta elérhető, a végleges változat pedig hétfőn érkezik. Lesz más Steam-újdonság is a hónapban, hiszen jön a Mac-es verzió is.

Idén sem bővül a Half-Life széria

A Valve még mindig hallgat a nagysikerű Half-Life széria befejező részéről, de egy pletyka szerint idén sem fog bővülni a sokak által kedvelt sorozat.

Megújultak az OGC oldalak

Megújult arculattal és kibővített tartalommal jelentkezik az OGC lapcsalád, amely az online játékosokat összefogó, közösségeket építő és informáló portálcsoport.

Whats in the Box? Az élőszereplős Half-Life videó

A Whats in the Box? címet viselő holland kisfilm bár nem igazi Half-Life adaptáció, azért tartalmaz pár átfedést Gordon Freeman kalandjaival, érdemes megnézni!

Szédületes Valve-eladások az utóbbi tíz évből

Csak a bolti eladásokat számolva közel 33 millió példány talált gazdára valamennyi Valve vagy egy belsős stúdiója által fejlesztett játékból.

Black Mesa: Souce - minden kezdődik az elejéről

Noha a Half-Life 2 harmadik epizódja még várat magára, egy ötletes modnak köszönhetően hamarosan ismét átélhetjük az egész zűrzavar kezdetét.

Gordon Freeman továbbra is csendes marad

A Valve által fejlesztett Half-Life, valamint annak második része és epizódjai hatalmas sikereket könyvelhetnek el, s ehhez hozzájárult a szótlan főhős is.

Steam - most már hivatalosan is magyar

Aligha akad olyan játékos, aki nem ismerné a Valve híres rendszerét, a Steamet, mely a legutóbbi frissítésének hála most már magyarul is elérhető.