Half-Life 2: Episode Two

A korábban már megjelent Episode One folytatásnak szánják. Megjelenés: 2007 tél.
Típus: Expanzió, FPS

A Valve nyáron továbbfejleszti a Steam-et

A nyár folyamán egy nagyobb Steam-frissítést fog kiadni a Half-Life és Counter-Strike-játékokat is jegyző Valve: az update középpontjában a közösségépítés áll.

Az átlag játékos konfigurációja

Egy Valve által készített felmérésből tudtuk meg, hogy milyen konfigurációt használ napjainkban egy átlag játékos. A listából kitűnik a DX10 lassú terjedése is.

Ingyen játék a Radeon-tulajdonosoknak

A Valve és az AMD új akciója szerint ingyen juthat hozzá bizonyos játékokhoz bármely játékos - a feltétel annyi, hogy ATi Radeon videókártyával kell rendelkeznie.

Half-Life 2: Episode Two - nem lesz Black Box

Doug Lombardi napokban tett nyilatkozata alapján tudtuk meg, hogy nem jelenik meg a korábbi ígéreteknek megfelelően a Half-Life 2: Black Box idén októberben.

Októberben érkezik a Half Life 2: Episode Two

Habár februárban téli megjelenéssel riogattak minket a Valve és az Electronic Arts emberei, Doug Lombardi ma bejelentette a remélhetőleg tartható, végleges dátumot.

Célegyenesben a Half-Life 2: Episode Two

A Valve munkatársai büszkén jelentik, hogy célegyenesbe ért a Half-Life 2: Episode Two fejlesztése, a játék belátható időn belül megjelenhet.

Half-Life 2: Episode Two képek

Két szép kép és némi információ került napvilágra a gőzerővel készülő Half-Life második epizódjából. Lássukm mit mondanak a ValvE fenegyerekei.

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Ismét csúszik a Half-Life 2: Episode Two

Régebben már beszámoltunk nektek egy csúszásról, miszerint a game nyáron került volna a boltokba. Ám a játék megjelenését ismét elhalasztották...