Half-Life 2: Episode Two

A korábban már megjelent Episode One folytatásnak szánják. Megjelenés: 2007 tél.
Típus: Expanzió, FPS

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Február legnépszerűbb PC-s játékainak listája

Az NPD Group kiadta február legkelendőbb PC-s játékait felvonultató toplistát: a húsz cím között persze domináns a Sims és a World of Warcraft.

Áprilisban szétszedik a The Orange Box-ot

Április 9-től egyenként is megvásárolhatóak lesznek a Half-Life 2: The Orange Box játékainak dobozos változatai - adta ma hírül a Valve.

PC-s eladási toplista az Egyesült Államokból

Megérkezett a február 16-ával lezárult hét eladási toplistája Amerikából: a nyugati kontinensen továbbra is a Call of Duty negyedik része a legkeresettebb produktum.

A Valve szerint erősödik a PC-s játékipar

"A PC haldoklik, a PC nem játékra való, a PC-t nem éri meg fejleszteni" - az ilyen és ezekhez hasonló siránkozásokra cáfolt rá a Steamet fejlesztő Valve.

SHOP: Office 2007 akciós áron, ajándék játékkal

A Gamekapocs webáruházban akciós áron vásárolható meg a Microsoft Office 2007 Otthoni csomag, melyhez most egy ajándék játékprogram is jár!

A jövő heti játékmegjelenések

A megszokott módon összeállítottuk a jövő héten megjelenő játékok listáját: bár a felhozatal továbbra sem túl fényes, egy-két gyöngyszem azért akad!

Half-Life 2: Episode Two

Nemhiába remegik sokan félve a nevét, nemhiába dobogtatja meg több millió fanatikus FPS-imádó szívét. A Valve aranytojást tojó tyúkja, csaknem egy év késéssel vált elérhetővé a Steam-en, a felfokozott várakozásról ódákat lehetne zengeni, ám mi ezt nem tesszük, hanem nagyítónkat a HL2: Episode Two felé fordítjuk, mint kész, kézzel fogható bizonyítékát annak, hogy a fejlesztők bizony nem hiába sütették a hasukat. A Valve mesés játékgyűjteményének, az Orange Box-nak húzócímére mi is már régen fentük a fogunkat, ám ezúttal tényleg megérte, a fejlesztők észbe kaptak, hogy olyanná formálják a HL2 univerzumát, amelyre mi, játékosok szeretnénk.

Jól teljesít az Orange Box

Megérkeztek az első, egyértelműen pozitív értékelések a Half-Life 2: Episode One, Episode Two, Team Fortress 2 és Portal játékokat tartalmazó Orange Box-ról.

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.