Half-Life 2: Episode Two

A korábban már megjelent Episode One folytatásnak szánják. Megjelenés: 2007 tél.
Típus: Expanzió, FPS

Elkészült a Beyond Black Mesa fanfilm

A szükség nagy úr - gondolhatják a Half-Life 2 fanatikusok, ha egyszer a Valve képtelen lepaktálni valamelyik hollywoodi stúdióval egy HL2 mozi kapcsán, akkor a rajongók csinálnak maguknak egyet. Két éve hallottunk először a Beyond Black Mesaról, most eljött az idő, hogy Ti is megtekintsétek! Forró anyag!

A Steam ellen lázad a konkurencia

Az MCV értesülései szerint két nagyobb - természetesen meg nem nevezett - digitális játékterjesztéssel foglalkozó üzlet is arra készül, hogy a Steamet használó játékokat nem fogja árusítani a jövőben - ez első furcsának tűnhet, hiszen közöttük van például a Call of Duty-sorozat is.

30 millió felhasználója van a Steamnek

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Steam. A Valve játékos szolgáltatása nem kevesebb, mint 30 millió felhasználót tudhat a háta mögött, s nem csak mint közösségi rendszer, de digitális üzletként is kiválóan működik. A Steam nyolc éve indult el, azóta töretlen népszerűségnek örvend.

Valve: mi magunk fogunk Half-Life filmet csinálni

Gabe Newell szerint eddig egyetlen olyan ötletet, vagy fogatókönyvet sem kaptak a Half-Life megfilmesítésével kapcsolatban, amivel elégedettek lettek volna. Éppen ezért a kissé túlsúlyos cégvezér úgy gondolja, az lesz az egyedüli jó megoldás, ha ők maguk készítik el a mozit.

Beyond Black Mesa - fanfilm a HL2 alapján

Lelkes amatőr filmkészítőket inspirált a Half-Life 2 világa, úgy döntöttek filmre viszik az előzményként szolgáló Black Mesa incidenst. Be is futott az első teaser.

Fejlesztők nyilatkoznak a nextgen játékokról

A játékvilág jeles megformálói válaszolnak arra a kérdésre, hogy "mit jelent számodra a következő generációs játék?". Érdekes reakciók születtek.

Half Life film - a Valve és Joss Whedon beszélgetnek

Joss Whedon állítólag az Avengers befejezése után kezdhet majd neki a Half Life film elkészítésének, bár egyelőre még csak a tárgyalásoknál tartanak.

Half Life 2: Episode 3 lehet a Valve meglepetése

Röviddel azután, hogy a Valve lemondta a Portal 2 E3-as bemutatóját, egy titokzatos kép kezdett el keringeni a neten, mely gyanúba helyezi az Episode 3-mat.

Valve: szeretnénk, ha nyíltabb lenne a PS3

A Valve szerint a Playstation 3-nak inkább nyitottabbnak kéne lennie, mint egy Macnek, ahelyett, hogy zártabb, mint például egy Nintentdo Gamecube.

Hétfőn élesítik a Steam új verzióját

A felújított Steam bétája már hónapok óta elérhető, a végleges változat pedig hétfőn érkezik. Lesz más Steam-újdonság is a hónapban, hiszen jön a Mac-es verzió is.