Half-Life 2: Episode Two

A korábban már megjelent Episode One folytatásnak szánják. Megjelenés: 2007 tél.
Típus: Expanzió, FPS

Késik a Half-Life 2: Episode Two

Csúszik ismételten a Half-Life 2: Episode 2 - közölte ma Doug Lombardi, a Valve marketing igazgatója. A játék így csak 2007. nyarán kerül a boltok polcaira.

Elindult a Half-Life2.hu

Múlt hét végén indult a half-life2.hu mely a half-life.hu legújabb verziója, megújult tartalommal sűrűbb hírekkel, végigjátszásokkal, mindennel ami HALF-LIFE.

Öt darab fantörpikus videó érkezett

Öt darab remek animáció érkezett ezen a szép napos, ám kissé hűvös délutánon: természetesen a videók mindegyikét szerverünkről tölthetitek le. Jó mulatást!

GC 2006: Tíz trailer Lipcséből

A mai felhozatal: EQII: Echoes of Faydwer, NHL 07, Madden 07, Half-Life 2: Episode 2, Kane & Lynch, Portal, Tony Hawks Downhill Jam, Team Fortress 2 és Spore.

GC 2006: Half-Life 2: Episode Two csak 2007-ben

Doug Lombardi nemrégen még azt állította, hogy a Half-Life 2 második kiegészítése még idén meg tud jelenni. Most ugyanő értesített bennünket a késésről.

GC 2006: 7 db új Valve videó!

A Valve egy rakat új videót adott át nekünk, hogy bemutathassák nektek, hogy állnak a Half-Life 2: Episode 2, Team Fortress 2 és a Portal fejlesztésével.

GC 2006: Half-Life 2: Episode Two a kiállításon

Végre a Valve is elárulta, hogy milyen játékokat kívánnak kiállítani az e hónapban megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön. A felhozatalért erre parancsoljatok...

Galériafrissítés közel 230 vadi új képpel!

Újfent igazán izgalmas és színes galériaösszeállítást készítettünk Nektek! A 230 kép mindegyike igazi szenzáció, érdemes hát leellenőrizni a teljes felhozatalt.

HL2: Episode Two Extended trailer

A Valve a mai napon elérhetővé tette az Episode Two kibővített teaser movie-ját, melyet akár le is rángathattok tőlünk.

Half-Life 2: Episode Two

Elvarratlan szálak tekintetében a Valve-t soha nem kellett félteni, így szemrebbenés nélkül hagyták nyitva az Episode One történetét úgy, hogy a szerencsétlen HL2-fan még csak véletlenül se tudja álomra hajtani a fejét 2006 végéig, amikor is feltűnik a színen (avagy a Steamen) az Episode Two, a HL2 kiegészítés középső darabja.