Silent Hill: Origins

A Silent Hill előzményeit elmesélő epizód kizárólag a Sony kézikonzoljára, a PSP-re.
1397991600

PS Vitán bővül ki a Silent Hill-sorozat

Méghozzá két korábbi epizód portjával. A Konami letölthető formában teszi elérhetővé a Silent Hill: Originst és a Silent Hill: Shattered Memoriest, amikben közös, hogy mindkettő kapható volt PSP-n is.
1343466034

Itt a Silent Hill: Revelations 3D előzetese

Október végén kerül a mozikba a Silent Hill: Revelations 3D. A viszonylag jól sikerült első rész után tényleg van okunk pezsgőt bontani, hiszen befutott az előzetes is. A Silent Hill 3 játék rajongóinak kedves lehet a főszereplő kiléte - ő ugyanis Heather Mason. Tisztességes adaptáció?
1334845833

Halloweenkor jön az új Silent Hill-mozifilm

Lassan révbe ér a Silent Hill-mozifilm évek óta parkolópályán leledző második része. A forgalmazó Open Road Films bejelentette, hogy idén október 31-én kerül vászonra a Silent Hill: Revelation 3D, a rendezést Michael J. Basset végzi, aki A vadászt és a Solomon Kane-t is nyélbe ütötte.
1299596700

A héten kezdődik az új Silent Hill-mozi forgatása

A napokban bőven jutott alapanyag rendszertelen időközönként jelentkező Cooltúra rovatunkba, elvégre az új Resident Evil és Tomb Raider filmek után, most a második Silent Hill-film munkálatairól is van mit mesélnünk: egészen pontosan azt, hogy a héten kezdődik a forgatás, és év végén jön a film.
1288862117

Revelation alcímmel folytatódik a Silent Hill mozi

Arra már korábban is utaltak a készítők, hogy folytatást kaphat a Silent Hill filmadaptációja, ugyanakkor ez már idestova négy éve történt, azóta nem sokat hallottunk a második rész felől. Most a Fangoria közölte az első információkat az új filmről, amely a Revelation alcímet kapta és a harmadik játékot dolgozza fel.
1235494980

Forradalmi horrorjátékon dolgozik a Climax

A PC-s Viva Pinata és a Silent Hill: Origins fejlesztői három új játékon dolgoznak, melyek közül az egyik - ígéretük szerint - megreformálhatja majd a horrorjátékok kategóriáját.
1204735980

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik többek között a felturbózott Bully, az új Dawn of War kiegészítő, a PSP-s God of War, az Army of Two és a Super Smash Bros. Brawl.
1203016920

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!
1197759600

Silent Hill: Origins

A Resident Evil méltánytalannak éppenséggel nem nevezhető sikerén felbuzdulva a Konami gondolt egyet és elkészítette a 90-es évek végén a Silent Hill első részét. Természetesen a játék koncepciója az volt, hogy mind hangulatban, mind pedig történetben teljesen más legyen, mint a nagy ellenfél, ami sikerült is nekik. A Silent Hill hatalmas siker lett, jövőre várható az ötödik rész megjelenése, amit valljuk be toporzékolva vár az egész világ. De előtte itt van nekünk egy kis előzmény, kedvenc PSP-nkre. Lássuk, hogy hogyan teljesít a kicsike.
1197314100

PlayStation 2-re is jön a Silent Hill Origins?

A legfrissebb pletykát, bár már félig hivatalos, azért nem árt óvatosan kezelni: a hírek szerint PlayStation 2-re is elkészül a PSP-exkluzív Silent Hill: Origins.