Final Fantasy XIII

A Final Fantasy legújabb, tizenharmadik epizódja Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Keményen belecsap a lecsóba! :)
Típus: RPG

Final Fantasy minőségű játékot szeretne a Ubisoft

A Ubisoft már megannyi kategóriában készített játékot, ám a szerepjátékok terén még nem villantottak semmi eget rengető dologgal, ám ez hamarosan megváltozhat.

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

Beszámoló a japán Final Fantasy XIII premierről

Tegnap reggel, 7 óra óta kapható Japánban a Final Fantasy XIII - ahogy az a 1Up tudósításából is kiderül, a szigetország lakói nem okoztak csalódást.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Final Fantasy XIII - PS2-re kezdték a fejlesztést

A Final Fantasy XIII fejlesztését eredetileg Playstation 2-re kezdte el a Square Enix, majd utána kezdték el a PS3-as változatot, amely a végleges maradt.

Final Fantasy XIII - 50-60 óra játékidő

A Final Fantasy sorozat sohasem tartozott a gyorsan végigjátszható játékok közé, és nem lesz ez másként a legújabb epizód esetében sem.

Final Fantasy XIII dobozfotók

A Square Enix ma bemutatta a játék mindkét konzolra szánt dobozfotóját, ami meglehetősen tetszetősre sikerült,sokunk polcán jól mutatna.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Március 9-én érkezik hozzánk a Final Fantasy XIII

Végre megtudtuk a sikervárományos Final Fantasy XIII végleges európai megjelenési dátumát, ami nem más, mint a következő év március 9-e.

Új Final Fantasy XIII bejelentés várható

Egy érdekes anagramma jelent meg a Square Enix által fejlesztett Final Fantasy XIII amerikai oldalán, amely szerint hamarosan új bejelentés várható.