Final Fantasy XIII

A Final Fantasy legújabb, tizenharmadik epizódja Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Keményen belecsap a lecsóba! :)
Típus: RPG

Az angol popdíva már tolja a Final Fantasy XIII-at

Leona Lewis énekelte fel a Final Fantasy XIII nyugati verziójának főcímdalát, jutaloma pedig a sok zöldhasú mellett a megjelenés előtti játék!

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

Európa két FFXIII Xbox 360 csomagot is kap

Míg az Egyesült Államokba csak a drágább, 400 dolláros Final Fantasy XIII Special Edition Xbox 360 érkezik, Európa kap egy olcsóbb, Elite verziót is, extrák nélkül.

X10: Final Fantasy XIII Xbox360-as finomságok

A Microsoft nagyon igyekszik megnyerni magának a japán közönséget. A korábban PS exkluzív cím némi extrával érkezik az Xbox360-ra!

Kiugró eredménnyel zárt tavaly a Square Enix

Közel 68 százalékkal nőtt a Square Enix nyeresége az üzleti év első kilenc hónapjában, s ezúttal nem csak a japán címeknek köszönhetően.

Három lemezen jön az X360-as Final Fantasy XIII

Míg a PS3-as változat továbbra is egyetlen Blu-Ray-lemezen érkezik, addig az X360-as játékosoknak három DVD-vel és némi lemezcserélgetéssel kell számolniuk.

Final Fantasy XIII - képek az első, PS2-es verzióról

A Final Fantasy XIII eredetileg PS2-re készült, a készítők később döntöttek csak a harmadik generációs Sony-konzol mellett. Szereztünk néhány képet az eredeti játékról.

Februárban X10 show és Gears of War 3 premier

Február 11-én, a San Francisco Terra Event Centerben lesz a Microsoft X10 játékshow, melyen több új Xbox 360 játék is bemutatkozik majd.

Gyűjtői változattal érkezik a Final Fantasy XIII

A Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjtői változattal érkezik Európába a Final Fantasy legújabb része. A csomag minden platformon elérhető lesz majd.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

E heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint a Final Fantasy XIII, a Nier, a Mass Effect 2, a Transformers: War for Cybertron vagy a Supreme Commander 2.