Final Fantasy XIII

A Final Fantasy legújabb, tizenharmadik epizódja Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Keményen belecsap a lecsóba! :)
Típus: RPG

Megdöbbentő játékon dolgozik a Square Enix

Teljesen új, eddig bejelentetlen játékon dolgozik a Square Enix, ami a fejlesztő-kiadó várakozásai szerint le fog sokkolni minden játékost.

Hazai toplista - megint vezet a Bad Company 2

Visszavette a vezetést a Battlefield: Bad Company 2 a hazai eladási toplistán. A World of Warcraft így második lett, a Need for Speed: Shift pedig még mindig a harmadik.

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Vége a Battlefield: Bad Company 2 uralmának, a hazai toplistát megint a World of Warcraft előfizetői kártyája vezeti. A bronzérmes a legutóbbi Need for Speed lett.

Nagyon pörögnek a Final Fantasy XIII eladások

A nemrégiben megjelent Final Fantasy XIII a leggyorsabban fogyó játékká vált a sorozat történetében, az első öt nap alatt több mint 1 millió példány ment el belőle.

Final Fantasy XIII

Több mint öt év várakozás és számtalan halasztás után végre elérkezett a nap, amikor minden idők talán legsikeresebb JRPG sorozatának legújabb része a boltokba került. Mint ahogyan azt már jó előre tudtuk, a tizenharmadik rész alapjaiban hivatott megváltoztatni mindent, amit idáig a Final Fantasyről tudtunk. Lássuk hát, mekkora sikerrel teszi ezt. Maradjatok velünk!

Interaktívabb lehet a következő Final Fantasy?

A Square Enix látja, hogy miket hoztak fel a rajongók hibaként a legújabb Final Fantasy játékkal kapcsolatban, s úgy vélik, a következő részben változtatni is tudnak.

GDC 10: Megérkezett az utolsó screenshotadag

A mai nap a búcsú napja, bezár a 2010-es Game Develeopers Conference, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének új hírek - és persze vadi új screenshotok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kiváló hétnek nézünk elébe, hiszen végre megjelenik a hosszú évek óta készülő Final Fantasy XIII, de a következő napokra várjuk a Resident Evil 5: Gold Editiont is.

Gyanúsan merített az FFXIII-ból az Avatar?

Motomu Toriyama, a Final Fantasy-sorozat istene szerint az Avatar kicsit túlságosan is hasonlít a Final Fantasy XIII-ban látott világra. Persze valószínűleg csak viccelt.

Tizennyolc gigabájtot telepít a Final Fantasy XIII

A Final Fantasy XIII Xbox 360-as változata, mint közismert, 3 DVD-n érkezik - ezek bármelyikét lehetőségünk van a merevlemezre telepíteni.