Final Fantasy XIII

A Final Fantasy legújabb, tizenharmadik epizódja Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Keményen belecsap a lecsóba! :)
Típus: RPG

E3 2009: Kiállítás utáni videóbokréta

Az elmúlt napok szegényesek voltak trailerek terén, de mára mindenki kipihente magát - újabb videók kerültek fel az internetre, amelyeket most meg is osztunk veletek!

E3 2009: A Sony konferencia videói

A Sony konferenciáján is nagyszerű videókat láthattunk, így aki lemaradt a fantasztikus bemutatóról, most szemügyre veheti a vadi új mozgóképeket.

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

E3 2009: Videók a nulladik napról

A nulladik nap megannyi érdekességet tartogatott számunkra, láthatunk videókat arról, hogy mire számíthatunk ezután, valamint a Microsoft konferenciájáról is.

E3 2009: Microsoft konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft konferenciájával hivatalosan is megnyílt az idei E3. Az előadásról élőben tudósítunk, hogy egyetlen bejelentésről se maradhassatok le!

E3 2009: Három bejelentéssel készül a Square Enix

Nem kevesebb, mint három nagy bejelentéssel készül az idei, hamvaiból feltámadó E3-ra a Final Fantasy sorozat fejlesztőcsapata, a méltán híres Square Enix.

Nem lesz japán szinkron a Final Fantasy XIII-ban

A Final Fantasy producere, Yoshinori Kitase bejelentette, hogy nem lesz japán szinkron a sorozat legújabb, tizenharmadik részének nyugati kiadásában.

Final Fantasy XIII Demóteszt

Epekedve vártuk a Final Fantasy VII: Advent Children film Blu-Ray változatának megjelenését. Hogy miért? Nem csak azért, mert az egyik kedvenc játékunk animált változatának csodálatos kiadását kaparinthattuk kezeink közé, hanem azért is, mert a 20000 forintért Magyarországon is megvásárolható legnagyobb, legdrágább Complete Ediiton mellé járt egy extra lemez is, melyen a következő felirat állt: Final Fantasy XIII demó!

Final Fantasy XIII - A végleges változat más lesz

A Square Enix által fejlesztett játék kipróbálható változatával már sokan játszhattak, ám a fejlesztők ígéretei szerint a végleges változat merőben más lesz.

Látványos Final Fantasy XIII gameplay videók

A Square Enix ismét remek munkát végez a Final Fantasy sorozat legújabb részét illetően, ugyanis a demó verzió fantasztikusan néz ki, és ez még csak a kezdet.