Final Fantasy XIII

A Final Fantasy legújabb, tizenharmadik epizódja Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Keményen belecsap a lecsóba! :)
Típus: RPG

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

Nem kell majd telepíteni a Final Fantasy XIII-at

A fejlesztők szerint nem kell majd telepíteni a Final Fantasy XIII PlayStation 3-as változatát, ennek ellenére pedig a töltési idők sem lesznek hosszabbak.

Final Fantasy XIII - az új trailer angolul

Múlt héten már bemutattuk Nektek a Final Fantasy XIII legújabb trailerét, ám abból a videóból nem sokat érthetett az, aki nem járatos a japán nyelvben.

TGS 2009: Final Fantasy XIII trailer a kiállításról

Bár a kiállítás már véget ért, még akadnak olyan előzetesek, amelyeket eddig nem láthatott a publikum. A Square Enix is a minap adta ki a Final Fantasy XIII új trailerét.

TGS 2009: Jól fogy az új PS3, jön az FF kiadás!

A Sony szerint nagyon jól fogy az új, vékonyabb és kecsesebb, Slim néven is ismert Playstation 3 modell. A gépből hamarosan Final Fantasy kiadás is érkezik!

Vasárnap esti galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkba olyan címek kerültek, mint a Brink, a Dirt 2, az F1 2009, a Final Fantasy XIII, a Ninja Gaiden Sigma 2 vagy az új IL-2 Sturmovik.

Final Fantasy XIII - megvan a végleges dátum

Augusztus elején számoltunk be róla, hogy a Square Enix nagy bejelentésre készül a Final Fantasy XIII kapcsán, melyet meg is ejtettek egy napokban rendezett partin.

Final Fantasy XIII - Hamarosan új bejelentés

A Square Enix egyik fejese, Yoichi Wada ma elárulta, hogy néhány héten belül nagy bejelentésre készülnek, amely a Final Fantasy új epizódját érinti.

Final Fantasy XIII képek: 2008 vs 2009

Exkluzív Final Fantasy XIII képeket rejt az Advent Children Complete Blu-Ray verziója. Ha tüzetesen megnézzük, máris szembetünik a különbség a 2008-as változatokkal...

Csütörtök reggeli trailer-összeállítás

Komoly előzetes mennyiség érkezett a minap, javarészt a San Diego-i Comic-conról: van egy olyan érzésünk, hogy nem ez lesz az egyetlen összeállítás.