Final Fantasy XIII

A Final Fantasy legújabb, tizenharmadik epizódja Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Keményen belecsap a lecsóba! :)
Típus: RPG

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Még idén megérkezik a Final Fantasy XIII?

Holnap jelenik meg a Final Fantasy VII Blu-ray változata, amelyen helyet kap a Final Fantasy XIII demója, ám akik már megszerezték, új infóra tettek szert.

A FFXIII teljes mértékben kihasználja a PS3 erejét

A Final Fantasy XIII producere, Kitase elárulta, hogy a játék teljes változata kihozza majd a Playstation 3 rejtett képességeit, hogy csodálatos látványt teremtsen.

Ebéd utáni galériamánia a Gamekapcson

A mai felhozatal rövid, ám annál velősebb! Van Batman, Empire: Total War, Final Fantasy, Lost Planet 2, Stormrise és Tenchu 4 is - finom falat mindegyik!

Befutott a legújabb Final Fantasy XIII videó

Az egy teljes hétig tartó visszaszámlálás véget ért, tegnap este végre befutott a Final Fantasy XIII legújabb mozgóképes előzetese. Igencsak ütős anyag lett!

Holnap érkezik az új Final Fantasy XIII trailer

Holnap jár le a visszaszámláló a Final Fantasy XIII hivatalos oldalán, ennek köszönhetően egy új előzetessel gazdagodhatunk majd.

Újabb Final Fantasy XIII képek

A Square Enix által fejlesztett Final Fantasy XIII kapcsán új képek jelentek meg, amelyek a Famitsu magazin legújabb számából származnak.

2010-ben érkezik a Final Fantasy XIII

A fejlesztők bejelentették, hogy legújabb játékuk, a Final Fantasy XIII még az idei esztendőben megjelenik Japánban, 2010-ben pedig a többi helyen.

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Final Fantasy XIII - indulhat a nyálcsorgatás

A tegnapi nap késői óráiban napvilágra került két gyönyörű előzetes a Square Enix jóvoltából a Final Fantasy XIII és Final Fantasy Versus XIII című játékokról.