Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.
1513771200

Beköltözött a Final Fantasy az Assassin's Creedbe

Új fejezetéhez érkezett a Square Enix és a Ubisoft összefogása, a Final Fantasy XV-Assassin's Creed: Origins crossover. Mostanra az ókori Egyiptomba is megérkeztek a Final Fantasy-tartalmak.
1513087200

Final Fantasy XV - Ignis is csatatérre lép

Két kedvcsinálót tudunk mutatni a Final Fantasy XV holnap érkező sztorikiegészítője kapcsán. Az egyikből kiderül, hogy milyen kunsztokat dobhat be Ignis harc közben, míg a másik a soundtrackből ad egy kis ízelítőt.
1513009800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.
1512209100

Jön a karaktercsere a Final Fantasy XV-be

Még az Episode Ignis előtt befut az az ingyenes frissítés a Final Fantasy XV-höz, amely lehetővé teszi, hogy szabadon váltsunk a játék főszereplői között. Mozgásban is megmutatjuk az új fícsört.
1511265631

FFXV: Monster of the Deep - elő a pecabotot!

A Final Fantasy XV VR-mellékága már elérhető PlayStation 4-en, így aztán kapja elő mindenki a virtuális pecabotját, és indulhat a horgászós kaland! Persze nem ilyen egyszerű az egész, néhány óriási vízi szörnnyel is összefutunk.
1511161200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek őrülete után behúzták a kéziféket a kiadók és fejlesztők, az év hátralévő időszakában már jóval kevesebb premierre számíthatunk. Szerencsére azért így is lesz mivel játszani!
1510826400

Végre multizhatunk is a Final Fantasy XV-ben

Kéthetes csúszást követően tegnap elérhetővé vált a Final Fantasy XV régóta várt multiplayer kiegészítője. A többjátékos móka során saját karaktert hozhatunk létre, és új küldetéseket vállalhatunk.
1510556412

Noctis is csatlakozik a Tekken 7 gárdájához

A hétvégén tartották Tekken 7 World Tour döntőjét, ahol a Bandai Namco bejelentette, hogy hamarosan a Final Fantasy XV főhőse, Noctis is játszható karakter lesz a bunyós játékban. Egy előzetesünk is van róla.
1509433440

Ezek mentek még a Sony tegnapi konferenciáján

Habár tegnap este igyekeztünk minden fontosabb hírt és előzetest megosztani veletek a Sony konferenciájáról, maradt néhány apróság, amivel még adósak vagyunk. Ezeket a videókat egy csokorban tálaljuk.
1509379200

Final Fantasy XV - dátumot kapott Ignis kiegészítője

Kiderült a Final Fantasy XV: Episode Ignis napra pontos megjelenési dátuma, ráadásul egy új trailert is megosztott velünk a Square Enix a Sony konferenciáját felvezető műsorban.