Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.
Típus: RPG

Frissítve: Ismét bővül az Xbox Game Pass kínálata

Ebben a hónapban sem maradnak újdonság nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. A szolgáltatás konzolos változata három új címmel bővül: kapunk egy nagyszerű JRPG-t, egy kooperatív lövöldét és egy négyfős puzzle-játékot.

Új mobilos Final Fantasy XV-MMO készül

Nem ez az első hasonló próbálkozás, de talán ez a legambiciózusabb. Mobilkészülékekre költözik a Final Fantasy XV alternatív univerzuma. A játék először Kínában, később pedig nyugaton is megjelenik.

Márciusban jön a Final Fantasy XV utolsó DLC-je

A korábban beígért negyedórás anime társaságában jelentette be a Square Enix, hogy a jövő hónap végén válik letölthetővé a Final Fantasy XV utolsó sztorikiegészítője, amely Ardynra fókuszál.

Forza Horizon 4 - jönnek a Final Fantasy-verdák

A Microsoft és a Square Enix együttműködésének köszönhetően két vadonatúj jármű érkezik a Forza Horizon 4 világába, melyek a Final Fantasy XV-játékosoknak már egy jó ideje ismerősek lehetnek.

Saját animét kap a Final Fantasy XV utolsó DLC-je

Habár a Square több, korábban már beharangozott DLC-t is elkaszált, még egy utolsó kiegészítőcsomagra számíthatnak a Final Fantasy XV rajongói. Ardyn történetét pedig külön anime vezeti majd fel.

Önállóan is futtatható a Final Fantasy XV multija

Már standalone formában is lecsaphatunk a Square Enix JRPG-jének multiplayer részére. A Final Fantasy XV: Comrades tehát kivált az alapjátékból PS4-en és Xbox One-on, de a korábbi eredményeink megmaradnak.

Komoly változások a Final Fantasy XV jövőjében

A Square Enix tegnap este egy különleges livestreamet tartott a Final Fantasy XV jövője kapcsán. Nos, a rajongók biztosan nem számítottak arra, hogy a beígért négy DLC-ből hármat elkaszál a stúdió, és Hajime Tabata távozik a cégtől.

TGS 2018: Final Fantasy XV - jön a crossbranding

Minden irányba bővül a Final Fantasy XV univerzuma. Egy halom új crossover-tartalmat jelentett be a Square Enix, a keresztpromócióban részt vesz a Shadow of the Tomb Raider és a Terra Wars is.

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.

Final Fantasy XV: Pocket Edition HD - konzolokra is!

Az eredetileg iOS- és Android-készülékekre megjelent Final Fantasy XV: Pocket Edition mostantól Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető. Hamarosan érkezik a Nintenro Switch-változat is.