Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.

Megjelent a PC-s Final Fantasy XV

Csaknem két évvel az eredeti konzolos verziók után végre elérhető lett a Final Fantasy XV: Windows Edition, amely lényegében a legjobb port, hiszen akár 8K felbontásban és 120 fps-sel is futtathatjuk a JRPG-t.

Final Fantasy XV - 2019-ig négy új epizód is érkezik

Hamarosan PC-re is megjelenik a Final Fantasy XV, de nagyon úgy néz ki, hogy a Square Enix ezután sem szeretné elereszteni a legutóbbi Final Fantasy-epizód kezét. A játék rendezője, Hajime Tabata szerint 2019-ig bőven érkezik még tartalom.

Jövő héten érkezik a Final Fantasy XV PC-s demója

Jövő héten vethetjük rá magunkat először a Final Fantasy XV PC-s változatára - jelentette be a Square Enix. A kiadó emellett azt is elárulta, hogy milyen extrákat kínálnak majd a vásárlóknak a különböző üzletek.

Final Fantasy XV - közös játék PC-n és Xboxon

A Microsoft Store-ban megjelent adatlap szerint azok a PC-sek, akik a redmondiak üzletében vásárolják meg a Final Fantasy XV számítógépes átiratát, együtt tolhatják majd a kooperatív módot az xboxosokkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezúttal is összeszedtük a héten esedékes játékmegjelenések és filmpremierek listáját; szerencsére a következő napokban is akad pár kiváló cím, amire érdemes lehet lecsapni.

Itt a PC-s Final Fantasy XV benchmarkja

Több mint egy évet vártunk a Final Fantasy XV: Windows Editionre, de már csak egy hónapra vagyunk tőle. A Square Enix már most közreadta a benchmarkot, amivel letesztelheted, hogyan fut nálad a PC-s verzió.

Februárban jön a Final Fantasy XV: Pocket Edition

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy XV mobilos kistestvére, amely átalakított grafikával és irányítással hivatott azt az élményt átadni, amit a konzolokra megjelent változat nyújtott.

Pontos dátumot kapott a PC-s Final Fantasy XV

A Square Enix bejelentette a Final Fantasy XV: Windows és a PS4-es Royal Edition napra pontos megjelenési dátumát - mindkettő március elején kerül a boltokba. Emellett kaptunk egy rakás látnivalót az új verziókról.

Beköltözött a Final Fantasy az Assassin's Creedbe

Új fejezetéhez érkezett a Square Enix és a Ubisoft összefogása, a Final Fantasy XV-Assassin's Creed: Origins crossover. Mostanra az ókori Egyiptomba is megérkeztek a Final Fantasy-tartalmak.